Dermaroller, cildin gençleşmesi, cilt üzerinde bulunan akne skarının tedavi edilmesi ve yaşlanmaya karşı savaş açmak için kullanılan, cilt bakım cihazıdır. Bir dermatolog tarafından yapılacak süreci gerektiren tedavi, artık evlerde de küçük bir eğitim aldıktan sonra uygulanabilmektedir.

Günümüzde oldukça popüler olan bu cihaz, erişebilirliği, etkili bir cilt tedavisi olarak görülmektedir. Günümüzde birçok kişi, cilt bakımında yeni yöntemleri merak etmekte ve bu konuda en tercih edilenler arasında ise, Uraw Hair Dermaroller ürünü bulunmaktadır.

Dermaroller Nedir?

Dermaroller, üzerinde birçok sayıda ince uçlu iğnelerin bulunduğu, silindir şeklinde bir cihazdır. Skar dokusunun tedavisi için kullanılan iğneler, güvenilir bir perakendeciden alınmalı ve steril olduğundan emin olunmalıdır.

Dermaroller Nasıl Etkinleştirilir?

Uraw Hair Cosmetics tarafından temin edilen dermaroller üzerinde bulunan ince uçlu iğneler, 0,30 mm çapında imal edilmiştir. Cilt bakımında yeni bir çığır açan ürün, saç çıkmayan bölgelerin bakımını yaparken, Dermaroller kullanımının ardından açılan mikro kanallar, saç bakımı ürünlerinin de etkinliğini artırmaktadır.

Cilt üzerinde kontrollü şekilde açılan mikro delikler, cilde hasar vermez. Kontrollü şekilde uygulanan tedavide;

  • Deride yeni kan damarları oluşmaya başlar.
  • Cildi uyarıcı maddeler serbest kalır.
  • Cilt, sağlam kolajen dokusuna sahip olmaya başlar.

Tedavinin sonrasında geçen beş gün içinde ise vücut tarafından üretilen kollajen, cildin kırışmasını önlediği gibi, görünümünde de değişlik sağlar.

Dermaroller Hangi Amaçla Kullanılır ?

Dermaroller, ilk olarak dermatologlar tarafından kullanılmış ve özellikle yüz skarlarını düzeltmede ve cildin gençleşerek, kollajen üretiminin artırılmasında kullanılmıştır. Ancak terapötik ilaçların ve aşıların cilde uygulanmasında da kullanılmaya başlanmıştır.

Cildin daha dinç görünmesi ve estetik kazanması için oldukça popüler hale gelen tedavi, yaşlanmanın etkilerini azaltmak için de oldukça ideal bir tedavi yoludur. Bu tedavi sayesinde;

  • Cilt daha sıkılaşmaya başlar.
  • İnce çizgilerin görüntüsü düzelir.
  • Kırışıklıkların başlangıcı düzeltilir.

Ürün artık farklı amaçlar için de kullanılmaya başlandı. Gözenek boyutunun azaltılması ve yağlı ciltlerde, yağ üretimini azaltmak ve çatlakların giderilmesinde de kullanılmaya başlanmıştır.

Dermaroller Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Cildi tedavi etmek için ucunda mikro iğnelerin bulunduğu ürün, kaliteli ve sağlam olmalıdır. Bu yüzden güvenilir bir satıcıdan alınması gerekir. Uraw Hair Dermaroller, bu konudaki tüm eksiklerinizi tamamlayacaktır.

Dermatologların kullandığı cihaz farklıdır ve değişen iğne uzunlukları vardır. Evde bakım ürünlerinde iğne uzunluğu 0.15 mm ila 0.30 mm olmalıdır. Dermaroller; egzama, uçuk, güneş yanığı gibi durumlarda kullanılmamalıdır.

Evde Dermaroller Nasıl Kullanılır?

Evde kullanılan Dermaroller için bazı adımların izlenmesi gereklidir. Böylece hem daha sağlıklı şekilde kullanmış olur hem de cihazın ömrünü uzatmış olursunuz.

  • Kabından çıkarılan ürün, alkol çözeltisi püskürtülerek sterilize edilir ve ılık su ile yıkanır.
  • Cilt antiseptik ya da tuzlu su kullanılarak tedavi için hazırlanır.
  • Kaydırma çubuğu kullanılarak cilt üzerinde yukarı ve aşağı, yana ve çapraz şekilde gezdirilir.
  • Ciltte görülen kızarıklıktan sonra cilt, salinle yıkanmalıdır.
  • Uygulama bittikten sonra dermarollere alkol çözeltisi püskürtülerek yeniden sterilize edilir ve ılık su ile yıkanır.
  • Ürün kuruduktan sonra tekrar saklama kutusuna konur.

Yüz bölgesinde uygulanan tedavi, kişinin yüzünde beş bölgede etkili olmaktadır. Bu bölgeler;

  • Alın ve sağ yanak üstü
  • Alın ve sol yanak üstü
  • Sağ göz ve alt yanak
  • Göz altı ve alt yanak ve
  • Ağız çevresi

Ürünün kullanılmasının ardından cilde serum ya da nemlendirici uygulanabilir. Uraw Hair Cosmetics cilt bakımı ürünleriyle, tedavi sonrasında cildinizi rahatlatıcı losyonları ve kremleri kullanabilirsiniz.

Uraw Hair Cosmetic ile güvenli şekilde online yapacağınız alışverişlerde; Visa, American Express, PayTR gibi ödeme yöntemlerini tercih ederken, yurtdışı için DHL, FedEx, UPS kargo şirketlerini, Türkiye için ise; Aras, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo ve Sürat Kargo şirketlerini tercih edebilirsiniz. Bilgi almak ve online sipariş vermek için 0850 480 87 29 numaralı hattı arayabilir; Twitter, Facebook, Instagram sosyal medya ağlarımızdan bizi takip edebilirsiniz. https://www.uraw.com.tr Sitemizden İstediğiniz ürüne Kolayca ulaşabilirsiniz

Editör: TE Bilişim