Asırlardır kullanılan doğal güzelleşme yöntemleri arasında olan hidrosoller hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Avrupa'da Bach Çiçekleri olarak bilinen çiçek suları, bitki ve çiçeklerin enerjisini içerir. Bitkilerin iyileştirici gücünden faydalanarak cildi daha sağlıklı ve güzel bir hale getirmek mümkün...

Cilde zararı olmayan bu ürünler aksine cilt bakımı için harika alternatiflerin başında geliyor. En çok kullanılan bitki suyu ise gül mayası...

Defne Suyunun Faydaları

Hoş kokulu defne yaprağının suyu arındırıcı bir etkiye sahip. Kepek oluşumunu önlüyor, saç dökülmesine engel oluyor. Beyazlanmayı geciktiriyor, saçları canlandırıp nemlendiriyor ve parlaklık katıyor.

Ak Günlük Suyunun Faydaları

Saç ve cildin temizlenmesinde kullanılabiliyor. Yatıştırıcı ve antiseptik özelliğe sahip. Tonik olarak kullanıldığında kırışıklıkları gideriyor.

Okaliptus Suyunun Faydaları

Baş ağrısına bire bir olan okaliptus suyu, eklem ve kas ağrılarında da etkili. Burun tıkanıklığını geçiriyor. Soğuk algınlığına bire bir.

Gül Mayası Suyunun Faydaları

Gül mayası, Rosa damascena adlı gül türünden elde edilir. Toksinleri atmaya yardımcıdır, ferahlatır. Cildi besler, nemlendirir ve sıkılaştırır.

Tarçın Suyunun Faydaları

Stresi azaltmaya yardımcı olan tarçın suyu, güçlü bir dezenfektandır. Ellere, yüze ve cilde sıkılabilir.

Mersin Suyunun Faydaları

Ter kokusunu giderir, selüliti azaltır, saç dökülmesini önler ve saçları güçlendirir.

Editör: TE Bilişim