En Sık Tercih Edilen Göğüs Estetik Yöntemleri

Göğüs büyütme ya da meme büyütme özellikle sarkık ve küçük yapıdaki memelerin cerrahi işlemle orantılı olarak büyütülmesi için yapılır. Sarkık ve küçük göğüsler kadınların korkulu rüyası haline gelebilir.

Bu sorun ayrıca eşler arasındaki sağlıklı cinsel hayatın sağlıksız bir şekilde ilerlemesine de neden olur. Bu sebeple meme büyütme ameliyatı yaptırılması eşler arasında da pozitif bir cinsel hayat oluşturur.

Meme Büyütme (Göğüs Büyütme)

Göğüs büyütmede dikkat edilmesi gereken en önemli nokta en kaliteli estetik ve plastik cerrahi seçilmesidir. İnternet üzerinden pek çok amatör türünden doktor siteleri tarafından yani meme büyütme ameliyatı uygulanıyor. Bu tarz siteler garantili bir şekilde hizmet sunmaz. Bu da hastalar açısından risk etkenleri oluşturur. Göğüs büyütme her iki göğüsün pratik bir şekilde büyütülmesini kapsar.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Göğüs büyütme ameliyatında olduğu gibi memelerin büyütülmesi işleminde garantili olarak sonuç sunar. Bu uygulama özellikle küçük göğüslerde uygulanır. Büyük göğüslerin yeniden büyütülmesi estetik açısından anormal bir biçim oluşturur.

Meme Büyütme Kimler Olmalı?

Göğüs büyütme küçük göğüslere sahip olan her kadına hitap eder. Bu kapsamda meme küçültme ameliyatında olduğu gibi göğüslerin büyütülmesi için doğal tedaviler yerine tıbbi cerrahi işleme başvurulması daha mantıklıdır.

Göğüs Büyütme Hazırlık Detayları

Göğüs büyütme ameliyatından 8 saat öncesinden düzenli bir uyku alınması ameliyat sürecinin daha verimli geçmesini sağlar. Kullanılan ilaçlar hakkında ilgili doktora danışılmalı ve kafeinli içeceklerden uzak durulmalıdır.

Meme Büyütme Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Göğüs büyütme öncesinde kaliteli estetik ve plastik cerrahisi tercih edilmelidir. Bu işlemden önce doktor talimatlarına uyulmalıdır. Bu doğrultuda meme küçültme ve diğer ameliyatlardan olumlu sonuç elde edilir.

Meme Büyütme Ameliyatında Kullanılabilecek İmplant Türleri Nelerdir?

Göğüs büyütme ameliyatında kullanılabilecek implant türleri arasında silikon implantlar, salina implantları ve poliüretan türünden implantlar kullanılabilir.

Meme Küçültme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Göğüs küçültme ameliyatında ilk olarak göğüslerin alt kısmından küçük kesiler açılır. Hemen akabinde ilgili implant türlerinden en uygun olanı göğüs alt kısmından göğüs içerisine doğru yerleştirilir. Kesiler kapatılarak işlem sonlandırılır.

Meme Küçültme Ameliyatı Öncesi

Göğüs küçültme ameliyatından önce uyku ve beslenmeye dikkat edilmelidir. Yağlı besin ürünlerinden uzak durulmalıdır. İlaç kullanımına mümkünse bu süreç zarfında ara verilmelidir.

Meme Küçültme Ameliyatı Sonrası İyileşme Süresi Nasıl Olur?

Göğüs küçültme ve meme büyütme ameliyatı sonrası iyileşme süresi ortalama olarak 7 gün ile 1 ay aralığında değişebilir. Bu süreç ayrıca ilgili kliniğin kalitesine göre farklılık gösterir.

Meme Küçültme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs küçültme yöntemleri arasında cerrahi operasyon, ilaçla göğüs küçültme, çeşitli göğüs egzersizleriyle meme küçültme söz konusudur.

Göğüsler Neden Sarkar?

Göğüsler gebelik ve çocuk emzirme döneminden sonra, yaşın ilerlemesi, dengesiz beslenme, sağlıksız cinsel hayat gibi birçok nedenlerden ötürü meydana gelebilir.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Merak edilen meme dikleştirme doğrudan meme uç kısmının dikleştirilmesiyle gerçekleştirilir. Sarkık göğüsler daha çok göğüs ucunun düşmesiyle meydana gelebilir.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Öncesi

Göğüs dikleştirme ameliyatından önce doktor önerileri dikkate alınmalıdır. İşlemden önce ilaç kullanımına ara verilmelidir. Sigara ve kafeinden uzak durulmalıdır.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci

Online doktor sitesinden meme dikleştirme ameliyatı sonrası iyileşme süreci ortalama olarak 10 gün olarak vurgulanmıştır. Bu süreç hastaların vücut yapısına göre farklılık gösterebilir.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Hazırlık Detayları

Göğüs dikleştirme ameliyatı hazırlık ayrıntıları önemlidir. Bu doğrultuda meme dikleştirme ameliyatından önce hareketsiz yaşam tarzından ve kötü beslenme alışkanlığından uzak durulmalıdır.

Göğüs Dikleştirme Ameliyatlarında Meme İmplantı Kullanılması Gerekli Midir?

Göğüs dikleştirme ameliyatlarında göğüs implantı kullanılması gereklidir. Bu ürün sayesinde yüksek başarı elde edilir.

Göğüs Dikleştirme Ameliyatı İyileşme Süreci Nedir?

Göğüs dikleştirme ameliyatında iyileşme süreci kısadır. Bu süreç ortalama olarak 7 günü geçmez. Kalitesiz klinikler üzerinden bu ameliyatın yaptırılması iyileşme sürecinin uzamasına neden olabilir.

Meme Kaldırma Ameliyatından Sonra Emzirilebilir Mi?

Göğüs kaldırma ameliyatından sonra çocuk emzirilmesi hemen olmayabilir. İlk olarak meme dikleştirme ameliyatından en az 7 günlük zaman dili geçmesi beklenmelidir.

Editör: TE Bilişim