Kıvırcık saçlarla baş etmek zordur. Özellikle kurumaya meyilli kıvırcık saçlara yaz aylarında doğal yağlarla bakım yapılabilir. İşte, 3 mucizevi bakım yağı...

Kıvırcık ve kurumaya meyilli saçlar hassastır ve çok çabuk kırılır. Saçınızı nemli tutmak için bakım yaparken doğal yağlardan yardım alabilirsiniz. Uçucu 3 yağ ile kıvırcık saçlarınızla baş edebilirsiniz. İşte onlar...

Biberiye Yağı

Saç büyümesine yardımcı olan bileşenleri içerir. Kepek belirtilerini yatıştırır ve önler. Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Şampuan ve saç kremiyle biberiye yağını karıştırıp kullanabilirsiniz. Kafa derinize masajla uyguladıktan sonra iyice durulamanız gerekir.

Ylang Ylang Yağı

Saç derisini optimal hale getiren bu yağ, sebum üretimini artırır, saç dökülmesini önler ve hasar gören saçları onarır. Kırılmayı, kurumayı ve çatallaşmayı önler. Zeytinyağı gibi doğal yağlarla karıştırıp hafifçe ısıttıktan sonra saç derinize sürebilirsiniz. 30 dakika bekledikten sonra saçlarınızı şampuanlayıp durulamanız gerekir.

Çay Ağacı Yağı

Saç derisini ve kökleri uyararak dökülme ve kepeklenme ile savaşan uçucu bir yağdır. Günlük şampuanınıza katarak kullanabilirsiniz. Maske olarak kullanacaksanız hindistancevizi gibi taşıyıcı yağlarla karıştırabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim