Maden suyu zaten sağlığa faydalı bir içecek. Peki ya cilde? Maden suyunu yüzünüze sürdüğünüzde bakın neler oluyor?

Makyaj, kirli hava, güneş vs derken gün içinde cildimiz nefessiz kalıp gözeneklerimiz tıkanıyor. Tıkanıp büyüyen gözenekler ise cildi kötü gösteriyor. Eskisi gibi duru bir cildiniz olsun istemez miydiniz? Maden suyunun cilde faydaları burada devreye giriyor...

Siyah nokta ve gözenekler için tonik kullanmak yerine doğal yöntemlere başvurulabilir. Maden suyu yüze sürülebilen en doğal ve besleyici şeylerden biri. Cilt bakım ritüelinize mutlaka eklemelisiniz. Katkısız olan bu mineral kaynağı cildin gençleşmesi ve sıkılaşmasında oldukça etkilidir.

Sprey şişenize maden suyu doldurun ve gün içinde bunu ara ara yüzünüze sıkın. Böylece makyajınız da sabitlenecek ve cildiniz hep nemli kalacak. Ayrıca maden suyu ile cildinizi temizleyebilirsiniz.

Peki, maden suyunun cilde faydaları nelerdir? Maden suyu ile yüzümüzü yıkarsak ne gibi faydalarını görürüz?

Yüzünüzü Maden Suyu ile Yıkamanın Faydaları

Maden suyu, hem vücudu hem de yüzü besler ve nemlendirir. Elektrolit ve mineral içeren maden suyu, yüzünüzün daha genç ve daha düzgün görünmesini sağlar.

Tıkanan gözenekleri açarak daha diri ve canlı bir yüze kavuşmanızı sağlar. Bunun için maden suyu uygulamasını günde 2 kere kullanabilirsiniz. Hatta ilkinde maden suyu ile yüzünüzü yıkayarak ikincisinde buz küpleri uygulayabilirsiniz.

Maden suyunun silis içermesi, cildin kolajen liflerini sağlamlaştırır. Hücreler güçlenir ve gençleşir, kırışıklık ve derin çizgiler zamanla azalır. Maden suyu serbest radikallere karşı savunma yaptığı için cildi yaşlandıran etkenleri yok eder.

Editör: TE Bilişim