Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, sağlıklı gıda sayısının son yıllarda büyük oranda azalması sonrasında yoğurt tüketen vatandaşların aslında yoğurt tüketmediklerini açıkladı. Yoğurtların eski yoğurtlar olmadığını ve jelatin olduğunu açıklayan Dizdar, sağlıklı kalmak için yoğurt tüketilmesini ancak belirli markaların yoğurtlarının ve doğal yoğurtların tüketilmesi gerektiğini açıkladı. Yoğurtların eskiden iyi olduğunu, artık içerisine eklenen koruyucu maddelerin etkisinden dolayı sağlıklı olmadığını açıklayan Dizdar, vatandaşların yoğurt tüketmesinin faydalı olabileceğini açıkladı.

60 gün içerisinde kesilmeyen tavuklar ölüyor

Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, tavukların antibiyotiki ve ilaçlı olduğunu, 60 gün içerisinde kesilmeyen tavukların kendi kendilerine öldüğünü açıkladı. Dizdar, tavuk türünün 40 gün içerisinde kesilmemesi hainde hastalandığını ve 40 günde büyüdüğünü ve insan sağlığına zarar veren kimyasallar ile büyütüldüklerini açıkladı.

Tavukların en geç 70 gün içerisinde kesilmemesi sonrasında öldüğünü açıklayan Dizdar, "Patlıcan ve biberdeki eğimi, paketleme kolay olsun diye tarım ilacıyla yok ediyorlar. Kanser hastalığındaki artışın gıda dışında bir açıklamasını ne yazık ki bulamıyorum. Bundan 20 yıl önce yedikleri etli kuru fasulyeye geri dönsünler" dedi.

Editör: TE Bilişim