sağlıklı yaşam 

Syu Sağlık Ürünleri

Sağlıklı yaşam ürünlerinin güvenilir adresi.

E ticaret alanındaki denetimi 2009, otc ürün ve eczane deneyimi 2005 yılına dayanmaktadır. Ürün bilgi ve tecrübesi ile birlikte müşteri ihtiyacı, doğru tedarik kanalları, iyi satın alma becerilerde oldukça gelişmiştir. Bu sayede iyi ürün iyi hizmet mutlu müşteri prensibi ile yol alan bir firmadir.

Bulabileceğiniz ürün grupları nelerdir?

Syu.com.tr adresinde kişisel bakım ürünleri, sporcu besinleri, dermokozmetik ürünler, anne bebek ürünleri, otc ürünler, ağız bakım ürünleri, gıda takviyeleri, saç bakım ürünleri, ıtriyat grubu ürünler bulunmaktadır.

En popüler ürünler nelerdir?

Syu sağlık ürünlerinin satışını yaptığı ürünler arasında en popüler olanları; dermokozmetik ürünlerden vichy, avene, babe, bioderma, ducray markalı ürünlerdir. Gıda takviyeleri ve vitaminler kategorisinde ocean, new life, solgar, life time, gnc, natural life, nbl markalı ürünlerdir. Ağız ve diş sağlığı ürünleri kategorisinde listerine, sensodyne, colgate, signal, oral b, rocs, paradontax markalı ürünlerdir. Anne bebek kategorisinde chicco, mustela, bebedor, wee, aptamil, prima, milupa, molfix, evolvia, sma, sebamed, biobaby markalı ürünleri bulabilirsiniz. Diyet takviyelerinde xls nutrition, avicenna, activin t, prenet, nutraxin markalı ürünler bulunmaktadır. Güneş koruyucular kategorisinde sebamed, nivea, cosmed, neutracy, solante, enjoy, aquas, vivatinel markaları popülerdir. Tüy azaltıcı ve tüy dökücü ürünler kategorisinde bioder, veet, depitak, sesu, markalı ürünlerdir. Saç sağlığı ürünleri kategorisinde bioxcin, biogaine, dermokil, hair md, seoxin, otacı, priorin, biozinc, rectiwa, organix markalı ürünlerdir. Parfüm ve deodorant kategorisinde nivea, rexona, 8x4, dunlop, axe, brut, jagler, adidas marka ürünlerdir.

Ödeme yöntemleri nelerdir?

Syu.com.tr adresinden verilen siparişlerde online kredi kartı, havale eft, kapıda nakit veya kapıda kredi kartı ile ödeme imkanı bulunmaktadır. (100 tl üzeri alışverişte ücretsiz kargo seçeneği bulunuyor)

Paketleme konusundaki hassasiyetleri sayesinde hasarsız sorunsuz teslimat vaadetmektedirler. Ürünlerin tümü büyük balonlu ambalaj malzemesi ile paketlendikten sonra kargolanmaktadir. Gönderiler hasar, kayıp vb. durumlara karşı sigortalıdır.

Satışa açılan sitedeki kayıtlı urun sayısı 25000 üzerindedir. Tüm ürünlerin ilgili resmi kurumlardan izin ve onayı alınmış olmasına özen gösterilmektedir.

Otc ürünler satış kanalında en iyi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Sloganı 'sağlıklı yaşam ürünlerinin güvenilir adresi' dir.

Site ismi tescilli markasıdır.

Sağlıklı yaşam ürünleri denince akla ilk gelen profesyonel marka www.syu.com.tr dir.

Müşteri şikayeti bulunmamaktadır. Sosyal medya hesaplarında belirli dönemlerde hediye ürün, e ticaret sitelerine üye olan sosyal medya takipçilerine %50 fiyat avantajı sağlayan hediye çeki paylaşmaktadırlar.

Sosyal medyada syucomtr olarak takip edebilirsiniz.