Erkek ya da kadın fark etmez insanların büyük bir kısmının yaşamakta oldukları en büyük sorunların başında bölgesel yağlanmaları geliyor. Çünkü gençlik dönemlerinde oldukça hızlı bir şekilde çalışmakta olan metabolizma, zamanın ilerlemeye başlaması ile beraber ister istemez yavaşlamaktadır. Bununla beraber hareketsiz yaşam da yine insanların yağlanma sorunu ile karşı karşıya kalmalarına neden oluyor. Üstelik kimi insanlar kilo verme sürecine girseler de bölgesel yağlanma söz konusu olduğu zaman asla istemiş oldukları sonuçlara tam anlamıyla erişemiyorlar. Bunun nedeni ise vücudun belli bölgelerinde biriken yağların erimesinin oldukça zor olması. Kendi kendine ne kadar çalışma yaparsa yapsın fark etmez istediği sonuçlara ulaşamadığı için bu yağları eritmenin imkansız olduğunu düşünenler ise şimdilerde bünyemizde sunulmakta olan soğuk lipoliz uygulaması hakkında araştırmalar yapmaya başlıyorlar.

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nedir?

Her geçen gün vücudunu tam anlamıyla istediği şekle sokmak isteyen insanların sayısının artış göstermeye başlaması ile beraber soğuk lipoliz uygulamasına olan ilgide de gözle görülür bir artış ortaya çıkmış oldu. Şimdilerde bu konu ile alakalı yapılacak olan araştırmalar esnasında da görülebileceği üzere artık uygulamayı insanlara sunan çok farklı sayıda isim bulunuyor. Fakat bu isimlerin tamamı ne yazık ki insanlara istemiş oldukları çözümleri net olarak sunamıyor. Böyle olunca da insanlar soğuk lipoliz uygulaması hakkında net olarak bilgi sahibi olmadıklarından dolayı seçimlerini doğru şekilde yapamıyorlar. Bunun sonucunda da büyük bir istekle yaptırdıkları uygulamadan bekledikleri sonuçları tam olarak alamıyorlar.

Böylesi durumlar ile karşılaşmak istemeyenlerin soğuk lipoliz ile alakalı net olarak bilgilere sahip olan kişilerle iletişime geçmeleri gerekmektedir. Genel itibari ile soğuk lipoliz uygulaması bir kişinin vücudunda yer almakta olan bölgesel yağların dondurulmasını ve sonrasında vücuttan atılmasını hedeflemektedir. Doğru şekilde yapılacak olan uygulama ile beraber kişinin vücudundaki donmuş yağlar işlenecek ve ardından da ölü yağ hücreleri de ortadan kaldırılacaktır. İşlemin yapılmasının hemen sonrasında bir anda bölgedeki yağların yok olmasının beklenmesi ise insanların yaptıkları en büyük hatalardan bir tanesi oluyor.

Gerçekleştirilecek soğuk lipoliz uygulamasının sonrasında donmuş olan yağların doğal bir şekilde atılmasını beklemek gerekmektedir. Üstelik CoolClinic olarak bünyemizde yapılmakta olan Coolsculpting soğuk lipoliz uygulaması kullanıcılarına tamamen kalıcı bir çözüm sunmaktadır. Dolayısıyla gerekli bölgelere yapılacak olan işlemlerin sonrasında bu bölgedeki yağlar dondurulduktan sonra tamamen kalıcı şekilde vücuttan atılması sağlanmaktadır. Böylece üst ve alt karın bölgesi başta olmak vücudun pek çok farklı bölgesinde meydana gelmiş olan bölgesel yağlanmaların ortadan kaldırılması sağlanacaktır. Üstelik yapılacak işlemler son derece acısızdır. Yalnızca işlemin başlangıcı esnasında vakumlama hissi ortaya çıksa da seansın devamında artık bu hissi hissetmeyeceklerdir. Üstelik işlemin bitmesinden sonra kişi herhangi bir sorun olmadan günlük hayatına kaldığı yerden devam edebilecektir.

Soğuk Lipolizin Zararı Var Mıdır?

Pek çok kişi soğuk lipoliz uygulaması ile alakalı tam anlamıyla bilgi sahibi olmadığı için bu uygulamanın zararlı olup olmadığı hakkında net fikirlere sahip değiller. Bundan dolayı da uygulamanın zararlı olacağı düşüncesine sahip olabiliyorlar. Gerçekte ise soğuk lipoliz işleminin bilinen herhangi bir zararı yoktur. Uygulama sonrasında kısa bir süreli bölgesel hissizlik ortaya çıksa da bu hemen geçmekte ve kişinin günlük yaşamına herhangi bir olumsuzluk eklememektedir. Vücudunun çeşitli bölgelerinde yer alan bölgesel kilo alımı sorunundan şikayetçi olan ve bu sorunları profesyonel şekilde gidermek isteyenler, CoolClinic bünyesinde yer alan deneyimli kişiler ile iletişime geçerek doğru adımları atm