Wefood fındık ezmesi ve organik tahin ürünleri doğal üretim süreçleriyle fark yaratan bir markadır. Özel lezzet testleriyle sunulan ürünlerimizi güvenle tüketebilirsiniz.

Wefood fındık ezmesi ürünü kendine has bir üründür. Tadı damakta kalan özellikleri ilk andan itibaren kendisini belli edecektir. Organik doğal bir ürünü tüketirken yeniden yemek için sabırsızlanacağınız bir ürün sizi bekleyecektir. Fındık ezmesi ve organik tahin ürünlerini sağlık açısından endişe duymadan alabilirsiniz.

Wefood Çikolatalı Hurmalı Fındık Ezmesi

https://www.wefood.com.tr/Uploads/UrunResimleri/buyuk/wefood-cikolatali-hurmali-findik-ezmes-b-4c0f.jpg

Wefood çikolatalı hurmalı fındık ezmesi kahvaltılarda kendiniz için, misafirlere özel olarak kullanabileceğiniz bir üründür.

Organik ürün içerisinde belirli miktarda şeker ilavesi olmakla beraber hurma sayesinde lif oranı yükseltilmiştir. Diyabeti olanların sınırlı alması veya şekersiz ürünlere odaklanması önerilir. Yanında tam buğday unlu ekmekle diyetiniz bozulmadan tüketime devam edebilirsiniz.  Tatlılık hissi bakımından endişelenmeden ürünü kullanabilirsiniz.

Wefood Organik Tahin

https://www.wefood.com.tr/Uploads/EditorUploads/organik-tahin-.jpg

Yerli susam içeren Wefood organik tahin ürünü susam aroması bakımından yüksek verim sağlar. Tahin ve susamın eşsiz birleşimini bu ürünle temin edebilirsiniz. Organik tahindeki malzemelerin tamamı yüksek verim içeren bir kıvam sağlayacaktır.

Tahin ürünümüzü organik pekmez ürünlerimizle karıştırarak damak zevkinize daha uygun hale getirebilirsiniz. Keçiboynuzu pekmezi ve tahin ile beraber kahvaltılarınızı unutulmaz hale getirebilirsiniz. Oranları belirlerken kendi damak zevkinize göre karışım hazırlarsınız.

Sağlığı Destekleyici Wefood Ürünleri 

Wefood ürünleri ham maddeden üretim sürecine kadar profesyonel bir üretim aşamasını sizlere sunmaktadır. Doğal ürünlerin hazırlanışında doğru ham madde olmadığında stoklarımıza koymamaktayız. Ürün kategorimiz çok sayıda seçenek barındırmaktadır.

  • Sofralara kadar geçen süreçte gerekli ürünlerde ham maddeleri yurt dışından temin etmekteyiz. Ham madde ihtiyaçlarımızda her aşamada en iyi sonuçlara odaklanıyoruz.
  • Organik üretilen tüm ürünlerimiz faydalı bir lezzete ulaşmaktadır. Sağlık açısından destekleyici ürünlerde aile boyu sorunsuz bir tüketim sunmaktayız.

Wefood ürünleri kategorilerine bakarak diğer ürünlerden beklentilerinizi de karşılayabilirsiniz. Güvenli ürün ihtiyaçlarınız uzmanlık sertifikalarımızla karşılanmaktadır.

Katkısız Wefood Ürünleri

Katkısız Wefood ürünleri vücudunuzda gereksiz yer eden zararlı maddelerin önüne geçmektedir.  Tüketicilerin alerjisi olan durumlara karşı kendi önlemlerini almalarını ayrıca önermekteyiz. Bunun haricinde  Wefood organik tahin gibi ürünlerimiz ekonomik ve güvenlidir.