Kadın ya da erkek fark etmez insanların çok büyük bir kısmı artık ciltlerine hiç olmadığı kadar dikkat ediyorlar. Çünkü zamanın etkileri ne kadar dikkat edilirse edilsin fark etmez ciltte kendini gösteriyor. Bunun en büyük nedenlerinin başında ise ciltte gençlik dönemlerinde çok fazla bulunan elastikiyet ve kolajenin zamanın ilerlemesi ile beraber azalması. Meydana gelen bu azalma ile beraber özellikle de yüzün pek çok bölgesinde mimiklerin de fazla kullanılması ile beraber kırışıklıklar ortaya çıkmaya başlıyor. İlk zamanlarda çok üzerinde durulmuyor gibi görülse de botoks Elazığ hakkındaki araştırmalarda gözle görülür bir artış ortaya çıkıyor.

Botoks Nedir ve Ne İşe Yarar?

İlk olarak kullanılmaya başlandığı dönemlerde botoks Elazığ çalışmaları çok daha dar kapsamda değerlendiriliyordu. Lakin zamanın ilerlemesi ve hep çok kişinin bu konuda çok daha fazla araştırmalar yapmaya başlaması sonrasında Dr. Dilara Turgut ismini sıklıkla duymaları ise asla tesadüf değil. Bu alanda sahip olunan deneyimin her daim ortaya koyulması sayesinde yapılacak botoks uygulaması sayesinde arzu edilen görüntünün ortaya çıkması da mümkün hale gelmektedir. Botoks işlemi ile beraber farklı nedenlerden ötürü ortaya çıkmış olan cildin altında yer alan kasların geri çekilmesinin sebep olduğu belirtilen kırışıklıkların giderilmesi hedeflenmektedir. Bu alanda klasik tarzda yapılmakta olan çalışmaların etkilerinin ne denli kısa süreli olduğu görülünce botoks işlemlerinin neden bu kadar fazla ön plana çıktığını göstermektedir.

İnsanların düşündüklerinin aksine Dr. Dilara Turgut tarafından yapılmakta olan botoks Elazığ işlemleri sadece kadınlar tarafından değil aynı zamanda erkekler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Botoks işlemi için oldukça küçük boyutlardaki iğneler tercih edilmektedir. İşlem öncesinde yapılacak görüşmeler esnasında hangi bölgeler için botoks uygulaması yapılacağına karar verilmektedir. Daha sonrasında da ilgili bölgede yer almakta olan kaslara direkt olarak botoks için kullanılan madde enjekte edilmektedir. İşlemin yapılmasından sonraki 3 günün ardından botoksun etkisi kendini gösterir hale gelir. Tam olarak hedeflenilen görüntünün sağlanması içinse 10 14 gün beklenmesi gerekir.

Klasik tarzdaki cilt bakımları ile botoks Elazığ işlemleri arasında oldukça ciddi farklar bulunmaktadır. Cilt bakımları ile ilk bakışta istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlıyor olsa da mevcuttaki bu durumun kalıcılığı son derece azdır. Aynı zamanda kısa süre içerisinde devamlı olarak bu ürünlerin kullanılması gerekmektedir. Bu durum özellikle de maddi anlamda kişilerin ciddi anlamda zorlanmasına neden olabilecektir. Dr. Dilara Turgut tarafından gerçekleştirilmekte olan botoks işlemlerinin en büyük avantajı ise oldukça uzun süreler boyunca kalıcılığını korumasıdır. Çünkü uygulamanın ardından yalnızca kısa bir süre içinde istenilen görüntü ortaya çıkmıyor aynı zamanda bu görüntü çok daha uzun süreler boyunca kullanılmaya da devam edecektir.

Her ne kadar botoks Elazığ işlemleri yalnızca yüz bölgesine uygulanıyor gibi görülüyor olsa da gerçekte kırışıklıkların yanı sıra farklı sorunlar için de Dr. Dilara Turgut bünyesinde botoks uygulamaları yapılabilmektedir. Kırışıklıkların yanı sıra migren, avuç içleri, ayaklar ve koltuk altı gibi bölgeler için de botoks uygulaması yapılarak son derece etkili sonuçların ortaya çıkması hedeflenmektedir. Günümüzde artık botoks uygulaması daha öncesinde olmadığı kadar ön plana çıkmaya başladı. Böyle olunca da doğru isimlerin seçilmesi çok daha önemli bir hale geldi. Herhangi bir sorunun meydana gelmesinin engellenmesi ve istenilen görünüme ulaşılabilmesi adına Dr. Dilara Turgut gibi bu alanda deneyimli olan isimler ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Böylece gerekli olan adımların her birinin eksiksiz olarak atılması sağlanacaktır.

Editör: TE Bilişim