Atakum Belediyesi Hayır Çarşısının 81. mağazası ilçede hizmete girdi.

81. mağazasını açan Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı bugüne kadar 8 ilçe, 42 mahallede 64 bin ihtiyaç sahibi kişiye 1 milyon 120 bin gıda ve giysi yardımında bulundu. Cumhuriyet Mahallesi Azerbaycan Caddesi’nde hizmete giren mağazanın açılışını Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptı.

"Veren elle alan eli buluşturuyoruz"

Açılıştan önce bir konuşma yapan Başkan Taşçı, "Atakum Belediyesinin en hayırlı projesini gerçekleştiriyoruz. Hayır Çarşımız Atakum’dan doğdu, hizmetleri ilçe dışına, il dışına hatta yurt dışına kadar taştı. İnsanların derdine derman olmak için çarşımız faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Hayır Çarşımızın en büyük mimarı Atakum ilçe halkıdır. Hayırda yarıştıkları için, böyle güzel mağazaların oluşmasına katkı verdikleri için Atakum halkımıza şükranlarımızı sunuyorum. Veren elle alan eli birleştirme noktasında biz de bu noktada aracılık yapıyoruz. Yardımcı oluyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından 81. mağazanın açılışı yapıldı. Mağazada küçük bir kız çocuğuna ayakkabı giydiren Başkan Taşçı, ardından Hayır Çarşısı giysi kutusuna elbise bıraktı.
Kaynak: iha