Samsung Galaxy A14 görselleri internete sızdı. İşte, Yeni Galaxy A serisi akıllı telefonun tüm özellikleri!

SAMSUNG GALAXY A14 ÖZELLİKLERİ

Sızdırılan görüntülerde Samsung’un Galaxy A serisi cihazının bazı önemli özellikleri ve tasarımı görüldü. Görüntüler, Giznext ile işbirliği içinde güvenilir bilgi veren Onleaks, diğer adıyla Steve Hemmerstoffer tarafından paylaşıldı. Görüntüler, akıllı telefonun tasarımını ve birkaç temel özelliğini ortaya koyuyor. Yaklaşan Galaxy A serisi akıllı telefon, Galaxy A13'ün halefi olarak gelecek.

Görüntülerde görüldüğü gibi Galaxy A14, U şeklinde bir çentik ve biraz kalın bir çeneye sahip. Ses seviyesi düğmesi ve güç düğmesi sağ tarafta bulunurken, ikinci tuş parmak izi tarayıcı olarak da kullanılabilecek. Arka panelde dikey olarak sıralanmış üç kamera sensörü var. Cihazın alt kısmında USB-C bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi ve hoparlör ızgarası bulunuyor.

Galaxy A14'ün FHD+ çözünürlüğe sahip büyük bir 6.8 inç LCD ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Yaklaşan akıllı telefon Siyah renkte görülüyor ancak lansmanda daha fazla renk seçeneğinin tanıtılmasını bekleyebiliriz.

Samsung Galaxy A14'ün işlemci, kamera yapılandırması, RAM, depolama ve pil kapasitesi gibi diğer önemli özellikleri bir sır olarak kalıyor. Güney Koreli markanın yaklaşmakta olan akıllı telefonunu Galaxy A13'te olduğu gibi 4G ve 5G sürümlerinde duyurup duyurmayacağı da belirsizliğini koruyor. Ancak Avrupa'dan gelen sızıntılar, Galaxy A14'ün yalnızca 5G varyantında bulunabileceğini ve 2023'te şirketin en ucuz 5G telefonu olacağını gösteriyor.

Editör: Didem Bektaş