Samsung Galaxy A54 ve Samsung Galaxy A34 resmi tanıtımdan günler önce göründü! İşte, yeni Galaxy A serisi cihazların detayları...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Unpacked 2023 etkinliğinde yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. 1 Şubat'ta resmi lansman yapılacak ama günler öncesinde iki cihazın özellikleri internete sızdırıldı.

Şirket resmi olarak açıklamasa da, konferansın Galaxy S23 serisi için düzenlendiğini hepimiz biliyoruz.

Bu etkinliğin ardından, yeni nesil Galaxy A serisi için bir başka konferansın gelmesi bekleniyor. Firmanın Samsung Galaxy A54 ve Samsung Galaxy A34 cihazlarını da piyasaya sürmesi bekleniyor. Bunun öncesinde, bu telefonlar şimdi resmi olarak sızdırıldı.

Uzun zamandır Galaxy A54 ve Galaxy A34'ü duyuyoruz. Bu nedenle, tasarımlarıyla birlikte telefonların önemli özelliklerinin farkındayız. Evan Blass her zamanki gibi yeni cihazların resmi görsellerini paylaştı. Galaxy A54'ün ön ekranda merkezi bir kamera deliği, A35'in ise çiy damlası tasarımlı çentikli bir ekran ile geleceği doğrulandı. İlginç bir şekilde, ilk model, ikincisinden daha pahalı olmasına rağmen daha kalın çerçevelere sahip olabilir.

Siyah, beyaz, mor ve lime sarısı renk seçenekleri ile satışa sunulacakları da öğrenildi.

Samsung derinlik sensörlerinden vazgeçmeye karar verdiği için üçlü kamera sistemine sahip olacaklar. Ayrıca, ön tarafları farklı olsa da aynı arka tasarıma sahip olacaklar.

Son olarak, Samsung Galaxy A34'ün MediaTek Dimensity 1080 yonga setinden güç alması beklenirken, Samsung Galaxy A54 piyasaya sürülmemiş bir Exynos 1380 işlemci barındırabilir.

Editör: Didem Bektaş