Samsung Galaxy Watch 5 serisi, bu yıl piyasada olacak. Akıllı saatlerin ilk görüntüleri internete sızdı!

Samsung’un yeni akıllı saatlerinin yüksek kaliteli fotoğrafları internete sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler, 91Mobiles ve Evan Blass Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkarıldı. Yeni nesil Galaxy Watch, 10 Ağustos'ta markanın Unpacked etkinliğinde tanıtılacak.

Sızdırılan görüntüler, yaklaşan Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro'ya daha yakından bakmamızı sağlıyor. Her ikisi de 45 mm kadran boyutuna ve sportif bir saat kayışına sahip. Normal Galaxy Watch 5 modeli ise 40mm ve 44mm kadran boyutlarında satışa sunulacak. Normal Watch 5, toka mekanizmalı silikon kayışlara sahip olacak.

Pro varyantı büyük çerçevelerle görülüyor ve standart versiyona kıyasla daha kalın (muhtemelen daha büyük bir pil nedeniyle). Beş akıllı saatin tümü, yani Galaxy Watch 5 Pro ve Watch 5, sağ tarafta iki fiziksel düğme ve mikrofon olduğunu varsaydığımız küçük bir oyuk içeriyor. Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatler, 5 metreye kadar suya dayanıklı olacak.

Galaxy Watch 5 serisi dahili GPS ile gelecek. Galaxy Watch 5 Pro'nun ve normal Galaxy Watch 5'in bir modeli ise LTE desteği ile gelecek. Pro modeli, Siyah ve Kahverengi renklerde görülürken, normal versiyonun Rose Gold, Lavanta ve Siyah renklerinde mevcut olması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim