Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin her ilçede kültür merkezi yapım çalışmaları kapsamında yapımında sona gelinen Harran Kültür Merkezi, toplamda 7 bin 700 metrekarelik alandan oluşuyor. 40 Araçlık otoparkı, 15 derslik sınıfları ve atölyeleri, çok amaçlı salonları ve sahne alanlarından oluşan merkez gençlerin yeni adresleri olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin önemle üzerinde durduğu çalışmalar ile tüm ilçeler aynı anda kalkınarak yaşam kalitesi yükseltiliyor. Çalışmaların ilçenin geleceğine etkide ettiğine değinen vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, gençlerin daha iyi koşullarda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler içerisinde olacaklarını belirttiler.

Harran otogar çalışmaları devam ediyor

Harran’ın yıllardır beklediği imar planlamasının ardından ilçede büyük ölçüde gerek tesisleşme gerekse vizyon çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin yıllardır beklediği Harran Şehirlerarası otobüs terminalinin çalışmaları devam ediyor. Tarihi ve turistik yerleri ile Türkiye’nin sayılı güzelliklerinden biri olan Harran’ın yıllardır şehirlerarası otobüs terminali sorunu mevcuttu. Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirme çalışmalarının tamamlanması ile temeli atılan modern otogar, çalışmalar ile hizmete gireceği zamanı bekliyor.

İlçenin otogarının olmadığını ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin başlattığı çalışmalar ile ilçe çehresinin değiştiğini belirterek teşekkür ettiler.
Kaynak: iha