Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Trabzonspor ile zirve yarışına yeniden dahil olmak isteyen Beşiktaş'ta gözler transfer dönemine çevrildi.

TRABZON'DA HEDEF EDGAR'IN YERİNİ DOLDURMAK 
Sakatlanan Edgar IE'nin ardından Trabzonspor, stoper bölgesindeki acil ihtiyacı kapatmak için harekete geçmiş ve bir isim için de transfer çalışmalarını başlatmıştı.

KULÜBÜNDEN KAAN AYHAN KARARI 
Takımlarındaki ihtiyaç doğrultusunda Beşiktaş ve Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Kaan Ayhan ile ilgili kulübü Sassuolo kararını verdi.

TRANSFE ZORA GİRDİ 
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin ‘Ocak’ta transfer etmek istiyoruz’ sözleriyle bizzat açıkladığı ve Edgar Ie’nin sakatlığının ardından Trabzonspor’un da devreye girdiği belirtilen olası Kaan Ayhan transferi zora girdi. 

FORMA BULMAYA BAŞLADI 
Siyah-beyazlılar milli oyuncuyu yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak istemiş ancak bu girişim sonuç vermemişti. Kaan Ayhan fazla forma şansı bulamayarak başladığı sezonda son haftalarda ise düzenli bir şekilde forma giymeye başladı. 

SON 5 MAÇIN 4'ÜNDE İLK 11 
Kart cezası nedeniyle  bir önceki haftada Fiorentina maçında kadroda yer alamazken, oynadığı son 5 maçın 4’ünde ilk 11’de sahaya çıkan futbolcunun performansı geçer not aldı.

HOCASI KULLANMAK İSTİYOR 
Sassuolo teknik direktörü Alessio Dionisi’nin Kaan’ı ligin ikinci yarısında da kullanmayı düşündüğü ortaya çıktı. 

BU DÜŞÜNCE KARARI ETKİLEDİ 
Deneyimli savunmacının takımda oynatılmaya başlaması ve teknik direktörün sezonun ikinci yarısı için de Kaan’ı kullanma düşüncesi transfere etki etti.

TAKIM KALMASINA KARAR VERİLDİ 
 Bu gelişmeler ışığında Sassuolo kulübünün Kaan Ayhan’ı bırakmamaya ve sezonun kalan bölümünde oyuncunun takımda kalmasına karar verdiği öğrenildi.  

Editör: TE Bilişim