Eren Bülbül’ün küçük yaşta şehit edilmesi ülkemiz ve dünya genelinde çok büyük bir hüzne sebep olmuştu. Özellikle Eren’in annesi Ayşe Bülbül’ün feryatları hepimizin ciğerlerini deşmişti ama bugün gördüğüm çocuk biran gözümün önüne Şehit Eren Bülbül’ü getirdi onun adı Ümit Arda bir çocuk bu kadar mı benzerdi Eren’e çok duygulandık biran yanımızda Eren var sandık kendimizi Maçka’nın o hüzün dolu dağlarına götürdü bizleri

Ümit Arda, Eren Bülbül’e benzemekten çok mutlu bir o kadar da hüzünlü Ümit Arda’ya çevresindeki herkes Eren Bülbül diye sesleniyor. Okuldaki arkadaşları da onun bu benzerliğinden çok mutlu ve gururlu onu sokakta görenler resim çekilip Şehit Eren Bülbül’ü yâd ediyorlar.

0e22ff30-1049-48cb-9e0b-d44cb25af054

Arda, Ayşe anayı da çok görmek istiyor televizyonlarda onu ağlarken gördüğünde gözlerinden yaş geldiğini söylüyor ve bir gün Ayşe anayı görüp ona sarılmayı ve ellerini öpmeyi çok istiyor.

Eren Bülbül’ün şehadet şerbetini içtiği evinin önünü de görmek isteyen Ümit Arda Eren’in kabri başında da dua edeceği günü iple çekiyor. Arda bende Trabzonluyum ve memleketimle gurur duyuyorum diyerek herkesin Şehit Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret etmesini istedi.

dff96806-4b91-4bd6-9381-005e251d04ce

Editör: Haber TS