Şenol Güneş’in takıntıları devam ettiği sürece... Trabzonspor seyircisi, etkisiz oynayan rakipler karşısında alınan puanlara sevinmeye devam edecek!

Aklım almıyor arkadaş, aklı alan var ise lütfen bana yardım etsin. Şenol Güneş’in forvetsiz maça başlamasını bana, kim nasıl açıklayabilir?

Ya önceden diyordum yokta oynatamıyor benim güzel hocam… Ama öyle değil arkadaş. Verilen arada kendini gösteren bir Emre var hadi onu görmüyon Janko var hocam Janko var!

Şenol Güneş diyorum, adamdır diyorum, başarıları hep onla tattık diyorum… Ama hocam senin yaptığın oluyor mu Allah aşkına…

Son günlerin popüler dizisi Kayıp Şehir geliyor aklıma, izlemeyenler için kısaca özetleyeyim Trabzon’dan İstanbul’a göç eden ailenin bir çocuğu iyi bir futbolcudur. Fakat şansı bir türlü yaver gitmemektedir. Kendini göstermiştir fakat nedense senaryo onu sadece 15 dakika oyunda tutarak başarı göstermesi üzerinedir. Şimdi hocam senin de Janko senaryon var ise söyle bizde bilelim, nedir bu adama hakaret gibi kaç haftadır son 5 dakika oyuna sokuyorsun!

Ama şunu bilmelisin hocam senin yazdığın bu film izlenmez! İster galibiyet gelsin ister beraberlik…

Milli takıma çağırılmayan Onur’umuz olmasa vay halimize…

Bu maç Şenol Güneş'in Beşiktaş'a FEDA'sıdır...