Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçı için bir dizi uyarılarda bulundu, öğrencilerinden işi sıkı tutmalarını istedi.Güneş’in, Trabzonspor’un, özellikle ligin ikinci yarısının en etkili takımı olduğunu belirterek, “İşimiz hiç kolay değil. Zor bir deplasmana gidiyoruz. Hücum yönü güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğiz. O yüzden kontrollü futbol oynamalıyız” diye konuştuğu bildirildi. 

Yeni statla birlikte artık Trabzon deplasmanlarının çok daha zor bir hale geldiğini de sözlerine ekleyen Güneş’in, “Ama şampiyon olmak istiyorsak bu tür faktörler bizi yolumuzdan geri çevirmemeli. Ligde kalan haftalarda rakiplerimizin değil, bizlerin ne yaptığı önemli. Maç maç gitmeliyiz. Henüz şampiyon değiliz. Hedefe gidebilmek için önce bu maçı kazanmalıyız” dediği öğrenildi. Trabzonspor ile oynanacak olan maçın, son derece kritik olduğunu sözlerine ekleyen deneyimli teknik adamın, “Hakemle ve rakip oyuncularla gereksiz diyaloglar yaşanmasını istemiyorum.  

Herkes kendi işine odaklanmalı. Takım halinde savunma ve hücum yapmalıyız. Sürekli top çevirmeliyiz. Bu maçta pas oyunu çok önemli... Çünkü rakibimiz de iyi pas yapabilen bir ekip. Zayıf ve güçlü yönlerini biliyorsunuz” diye konuştuğu dile getirildi. 

Editör: TE Bilişim