Trabzonspor'un Yunan yıldızı Siopis, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HER ZAMAN HAZIR OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Siopis, “Her sezon başlangıcı zordur. Özellikle şampiyona olarak başlıyorsanız bu sizin daha zor olacaktır. Ben sezon başında veya ortasında her zaman kendimi yüzde yüz hazır tutmaya çalışıyorum” dedi.

GEÇEN SENE DE AYNISI OLMUŞTU

Marek Hamsik’in yokluğunda takım sorumluluğu ile ilgili gelen soruya Siopis, “Sorumluluk açısından baktığınızda geçen sene aynı durum yaşandı. 2 - 3 aylık periyotta Marek bizimle olmamıştı. O periyotta ben oynama fırsatı bulmuştum. Diğer arkadaşlarımızla elimizden elen gayreti göstermiştik. Takımımız içinde çözüm var. burada oynayacak oyuncularımız var. Dorukhan var, geride oynayacak Denswil var. Dolayasıyla sorumluluk geçen sene ile aynı olacaktır” dedi.
 
ŞAMPİYONLAR LİGİ VE KULÜBE GELECEK GELİR

Şampiyonlar Ligi ile ilgili gelen soruya Siopis, “Şampiyonlar ligini katılmak istiyoruz. Ancak şampiyonalar ligi öncesi Hatayspor’a karşı oynayacağımız maç var. Öncelikle bu maça odaklandık. Şampiyonlar Ligine grup aşamasına katılmak istiyoruz. Bu maçla birlikte önümüze fırsat çıkabileceğini biliyoruz. Grup aşamasına katılmakla birlikte, külümüze sağlayacağımız gelirin önemli olduğunun farkındayız. Bizde bu açıdan çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.