Haftanın en keyifli heyecanı ve atmosferi en yüksek karşılaşmasını izledik, lig başladığından bu yana kötü sonuçlar alan iki takımın mücadelesinde ev sahibi ekip Trabzonspor rakibi Beşiktaş a hem oyun hem skor üstünlüğü sağlayarak rahat bir nefes aldı. Bu skor Ünal hoca ve oyuncular için moral ve motivasyon açısından ilaç gibi geldi. Öncelikle Ünal hocayı tebrik ediyorum, Kamil Ahmet tercihi tuttu, maçın en önemli oyuncularından biri oldu. Ünal hoca takımı çok iyi hazırlamış takım savunmasını neredeyse hatasız yaptılar, üçüncü gole kadar takım hep topun arkasında kaldı, Sosa takım kaptanı nasıl olur takımı nasıl sahada yönetir herkese gösterdi. Sosayı izlemek büyük keyif, hem tribünden hemde ekranlardan izleyenler için büyük zevk. Kaptan gereğini yaptı, oynadı oynattı yeri geldi yönetti nefis bir golde attı. Tartışmasız maçın adamıydı. 

Nwakaeme yine aldı getirdi sağa döndü sola döndü pasını da attı golünü de attı. Obi Mikel için şunu söylemek lazım, altın çamura düşse bile değer kaybetmez, Mikel müthiş bir oyun ortaya koydu, orta sahayı toparladı 90 dakika boyunca oyunda kaldı ve oyundan düşmedi, kalitesini gösterdi oynadıkça takıma ve oyuna daha iyi alışacak ve oyunun içinde kalacaktır. Uğurcan net iki gollük pozisyonu kurtardı Nwakaeme ye attırdığı gol seminerlerde gösterilecek türdendi, kalecinin oyuna ve gole katkısı nasıl olurun en önemli örneğiydi, Uğurcan gününde ve takımına önemli katkı sağladı. 

Hakem Ali Palabıyık ilk yarıda kartlarını çok dengesiz kullandı, Hüseyin ve Obi Mikel e gösterdiği sarı kartlar çok ağırdı, o na rağmen Obi Mikel in ve Hüseyin in hızını kesmedi ve çok dikkatli oynadılar. Burak Yılmaz ve Caner adeta sahada yok gibiydiler hiç bir varlık gösteremediler, Burak, Sosa nın üzerine çok oynadı, tahrik edici davranışlarda bulunsa da Sosa çok ciddiye almadı.