Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında Altay, deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 4-0 mağlup ederek 57 gün sonra 3 puan ile tanıştı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, 57 gün sonra gelen galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik etti.

Avcı, Karabükspor camiasının içinde bulunduğu durumu bilenler olarak kendisine göre sahada haksız bir rekabet olduğunu kaydederek, “Gencecik pırıl pırıl 18-19 yaşındaki oyuncular ellerinden gelen mücadeleyi sergilediler. Takımım adına taktiksel açıdan birçok şeyi değerlendirebilirim ama yeri burası değil. Biz oyuncularımızı öz eleştiri yapacağız, hatalarımızı artılarımı göreceğiz. Sahada haksız bir rekabet vardı fakat Karabükspor’u tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. İnşallah bu kriz ortamını fırsata çeviriler. Nasıl geçen sezon Tayyip ve Çağlar’ı Türk futbolcuna kazandırdıkları gibi yeni oyuncuları Türk sporuna kazandırırlar. 57 gün sonra gelen galibiyetten dolayı takımımı tebrik ediyorum ama bizim için önemli olan Cuma günü oynayacağımız Denizlispor maçı” dedi.
Kaynak: iha