İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'de konuk ettiği GZT Giresunspor'la 0-0 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kazanmaya yakın taraf bizdik ama bunu gerçekleştiremedik." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirtirken, ilk dakikalarda verilmeyen bir penaltılarının olduğunu savundu.

Karşılaşmada çok üretken olmamalarına rağmen rakipleri üzerinde baskı yaparak gol pozisyonları üretmeye çalıştıklarını aktaran Eroğlu, "Kazanmaya yakın taraf bizdik ama bunu gerçekleştiremedik. Hakem daha iyi bir maç yönetebilirdi. Takdir haklarını Giresunspor'dan yana kullandı. Kalan 2 maçı kazandığımız takdirde play-off'ta yer alacağız." diye konuştu.


- Ümit Şengül: "Buraya kadar getirdiğimiz işimizi kimseye bırakmadan tamamlayacağız"


GZT Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, kalan 2 maçta 6 puan almaları halinde diğer sonuçlara bakmaksızın Süper Lig'e yükseleceklerini kaydetti.

Şengül, oyuncularının sezon boyunca inanılmaz bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"Buraya kadar getirdiğimiz işimizi kimseye bırakmadan tamamlayacağız. Giresun halkının 44 yıllık bir hayali var. Bu hayali Süper Lig'e ulaşarak gerçekleştireceğiz. Bunun için sahada canla başla mücadele edeceğiz."

Kaynak: aa