Türk basketbolunun önemli takımlarından Anadolu Efes’in logosu değişti.

Türk sporunun dinamiklerini sportif başarıların yanı sıra altyapı eğitim sistemi, eğitim vizyonu, sosyal sorumluluk projeleri, pazarlama faaliyetleri ve iletişim çalışmaları ile 1976 yılından bu yana değiştiren Anadolu Efes Spor Kulübü, kulüp tarihinin en önemli adımlarından birini, 2018 -2019 sezonu öncesinde atıyor.

Alper Yılmaz: “Köklerimizden aldığımız değerleri ve basketbol kültürünü daha da ileriye taşımak için bu değişikliği yaptık”

2018 - 2019 sezonuna yepyeni ve güçlü bir kadro ile hazırlandıklarını belirten Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ise logo değişimi sürecini şu şekilde değerlendirdi:

“Türk basketbolunun en köklü, en başarılı ve en vizyonlu kulüplerinden biri olarak logomuz başta olmak üzere kurumsal kimliğimizi, günümüz anlayışına daha da uyumlu hale getirdik. Yeni logomuz ve sağlam temellerin üzerine kurulmuş kulübümüzün gücüyle, geçmişten bugüne taşıdığımız değerleri ve öncüsü olmaktan gurur duyduğumuz basketbol kültürünü daha da ileri taşımak istiyoruz. Keyif aldığımız oyunu ortaya koyarken bir amaç için kenetlenmek ve basketbolseverleri de bunun bir parçası olarak yanımızda görmek istiyoruz.”
Kaynak: iha