Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ’1907 Okul 1907 Pota Projesi’ kapsamında Rize’de pota açılışına katıldı.

Fenerbahçe’nin ’1907 Okul 1907 Pota Projesi’ kapsamında Rize’de 16 okulda yaptırılan potaların açılışı için İyidere ilçesindeki Çaysan İlkokulu’nda yapılan açılış törenine Başkan Aziz Yıldırım katıldı. Yağmur yağışı nedeniyle salonda gerçekleştirilen açılış törenine, Yıldırım’ın yanı sıra İyidere Kaymakam Vekili Sercan Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Mete, İl Milli Eğitim müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Metin Doğan ile öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Fenerbahçe yöneticilerinden Metin Doğan, Rizeli olarak kampanyanın Rize’de büyük ilgi görmesinden memnunluk duyduklarını belirterek, "Sporu daha alt tabana ve okullara yaymak için Rize’de 16 okulda projeyi hayata geçirdik. Çok başarılı bir proje. Rizeli öğrencilerin stadımızda maç izleme talepleri var. Ben staddan sorumlu yöneticiyim. Rizeli hemşehrilerimizi ağırlamaktan büyük onur duyarız"dedi.

İyidere Kaymakam Vekili Sercan Yılmaz ise konuşmasında Trabzonsporlu olduğunu ama Rize’de yapılan hizmetten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Akşam Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasında ise iyi olan kazansın" temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Yıldırım, projeye destek verenlere forma hediye ederken, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Yıldırım’a da plaket takdim etti. Tören kesilen kurdeleyle sona erdi.
Kaynak: iha