Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2018 INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda bin 500 metrede altın madalya kazanan Muhsine Gezer ile 400 metrede dünya şampiyonu olan Sevim Demircan’ı tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fransa’nın Val-de Reuil kentinde bugün başlayan 2018 INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nın ilk gününde 2 altın ve 2 bronz madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Fransa’da başlayan 2018 INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden sporcularımızdan bin 500 metrede Muhsine Gezer ile 400 metrede Sevim Demircan, altın madalya kazanarak Türk Bayrağı’nı göndere çektirdi. Yine 400 metrede mücadele eden Yasemin Keskinsoy ve üç adım atlama kategorisinde Onur Kopuzlu da bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı. Millet olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde kazandıkları başarılar ile yüzümüzü güldüren sporcu kardeşlerimi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Dünya şampiyonasında mücadele edecek diğer sporcularımıza da başarılar diliyorum.”
Kaynak: iha