Beşiktaş ile eski teknik direktörü Abdullah Avcı arasındaki davada TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş'ın eski teknik direktör Avcı'ya 17.340.000 TL fesih tazminatı ile birlikte, 520.200 TL yargılama giderini ödemesine karar verdi.

Beşiktaş'tan bugün gelen KAP haberinin detayları...

Futbol A Takımımız eski Teknik Direktörü Sn. Abdullah Mucip Avcı tarafından açılan fesih tazminatı ve yargılama giderinin şirketimizden tahsili konusunda yapılan feshin haksızlığının tespitine, 29.01.2020 tarihinden itibaren fiili ödeme tarihine kadar işleyecek yasal faiziyle birlikte şirketimizden alınarak davacıya 17.340.000 TL verilmesine ve 520.200 TL yargılama giderinin davalıdan alınarak davacıya verilmesine karar verilmiştir.

Beşiktaş ile Avcı Arasında Ne Olmuştu?

2019 yılında 12 milyon lira ücretle 3 yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Avcı ile Beşiktaş'ın yolları 2020'de ayrıldı. Avcı ise kulüpten yarım sezonluk ödeme aldığını belirterek 30 milyon lira talep etti. Avcı, sözleşmesinin feshi halinde FIFA talimatlarının geçerli olduğunu belirtmiş ve Beşiktaş'ın aradaki farkı ödemesi gerektiğini savunmuştu. Ardından Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvurarak tazminat davası açmıştı.

Editör: TE Bilişim