ORDU (AA) - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde, Misli.com 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Fatsa Belediyespor kafilesini taşıyan otobüsün kaza yapması nedeniyle Ordu Valisi Tuncay Sonel'in yanı sıra milletvekilleri ve belediye başkanları "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Vali Sonel, mesajında, "Deplasmanda Çankaya FK ile karşılaşması için Ankara'ya giderken Kırıkkale'de buz ve kardan dolayı trafik kazası geçiren Ordu'muzun değerlerinden Fatsa Belediyespor futbol takımımıza geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Arkadaşlarımız şu an çok şükür iyiler." ifadesine yer verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ise, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

"Fatsa Belediyespor A takımız, Ankara Çankaya takımı ile deplasmanda oynayacağı maça gittiği sırada Kırıkkale Delice'de trafik kazası geçirmiştir. Çok şükür teknik heyet, futbolcularımız kazayı yara almadan atlatmıştır. Kaza ile ilgili gerekli tüm kurumlarla görüşme sağladık ve irtibat halindeyiz. Fatsa Belediyespor'umuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar da "Geçmiş olsun Fatsa Belediyespor'um" şeklinde yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çankaya deplasmanına giderken takımımızı taşıyan otobüs buzlanma nedeniyle Kırıkkale Delice'de devrildi. Kulüp Başkanımız Adem Bekar'ın da bulunduğu araçta, herkesin iyi olduğu bilgisini başkanımızdan aldık. Futbolcularımıza ve yönetimimize geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun."

Yakup Sukes idaresindeki 52 AAD 321 plakalı otobüs, Kırıkkale-Samsun kara yolu Evliyalı köyü yakınlarında kar yağışının ardından buz tutan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp refüje devrilmişti.

Kazada, 33 kişinin bulunduğu otobüste, sürücü Yakup Sukes hafif yaralanmıştı.

Kaynak: aa