Ülkemiz futbola âşık ve futbolla yatıp futbolla kalkan bir ülkedir; 4 büyük efsane kulüp ligi domine ederken her sene transfer sezonunu da domine  etmeyi başarırlar. Bu büyük 4 kulüp arasında yaşanan transfer çekişmesi hem taraftarı heyecanlandırır hem de futbola başka bir ilgi getirir. 4 büyük içinde iki tanesi yine karşı karşıya geldi; Galatasaray ve Fenerbahçe eski süper lig yıldızı için kasanın anahtarlarını açtı; yıldız futbolcu hangi takıma gelecek sorusu sorulmaya başlanmışken  Diagne’nin yaptığı paylaşım bütün Galatasaray camiasına mutluluk verdi. Muhteşem ikili yeniden yan yana mı gelecek soruları çoktan sorulmaya başlandı. Galatasaray, Fenerbahçe’ye dev çalımı atabilecek mi?

Mert Hakan’ın rövanşı mı geliyor?

Mert Hakan Galatasaray’ın devre arasında söz kestiği bir futbolcu olmuşken Fenerbahçe, araya girip oyuncuyu kaptı. Henüz imzalar atılmamış olsa bile oyuncunun Fenerbahçe’ye gideceği kesin gibi duruyor. Galatasaray’a bu tarihi çalımı atan Fenerbahçe’ye karşılık vermek ve muhteşem ikiliyi yeniden bir araya getirmek isteyen Galatasaray da hedef Kasımpaşa’nın eski oyuncusu Trezequet, Kasımpaşa’da Diagne ile birlikte harika bir sezon yaşamış ve sonrasında Avrupa’nın yolunu tutmuş olan oyuncuya o sezonda aslan çok ilgi göstermişti. Galatasaray’ın çok istediği yıldız oyuncuya Fenerbahçe de talip ama oyuncu Galatasaray’a yakın gibi duruyor. Galatasaray’ın kiralık olarak gönderdiği asi futbolcusu Diagne, Kasımpaşa’dan arkadaşı ile Galatasaray formalı fotoğraflarını paylaştı; bu oyuncu aslanla anlaşmış dedikodularını çıkardı.

Onyekuru kiralanmayacak mı?

Onyekuru Galatasaray’ın gözde oyuncularından biri şimdi takımı olan Monaco’ya dönmüş olsa bile Galatasaray’a tutku ile bağlı bir futbolcu. Yalnız Trezequet ile aynı yerde oynaması acaba onu tekrara almayacaklar mı sorusunu akıllara getirdi. Bu iki oyuncu içinde Trezequet her iki kanatta da etkili olmasına rağmen asıl mevki olarak sol açık tercih ediyor. Feghouli gönderilip bu iki yıldız birden alınırsa o zamanda başka bir sürpriz yaşamış oluruz ama bu ihtimal zor gözüküyor. Cezayirli futbolcu çok yüksek maaş alıyor ve bunu karşılayabilecek kulüpler sadece Arap yarımadasında var. Cezayirli yıldız Arap takımlarında oynamaya sıcak bakmazken Galatasaray’da kalmak istiyor.

Editör: TE Bilişim