Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın saat 19.00’da Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Karabük’e geldi.

İstanbul’dan hava yolu ile Kastamonu’ya oradan da kara yolu ile yola çıkan sarı-kırmızı takım konaklayacağı Safranbolu’ya geldi. Otel önünde toplanan taraftarlar takımlarını yaktıkları meşalelerle karşıladı. Polis ekiplerinin yoğun güvenliği altında takım otobüsünden inen teknik heyet ve futbolcular, kendilerini güçlükle otele attı.

Sarı-kırmızılı ekibin kadrosunda Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Yuto Nagatomo, Eray İşcan ve Sofiane Feghouli yer aldı.

Bazı taraftarlar futbolcularla selfi yaparken, bir taraftar ise formasına imza attırmak için yoğun çaba sarf etti. Gomis’e imza attıracağı sırada polis ekiplerince uzaklaştıran taraftarı Yasin Öztekin çağırarak formasını imzaladı.
Kaynak: iha