İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün güreşçilerinden Abdullah Güngör, Medipol Başakşehir Başkanı Göksal Gümüşdağ’ı ziyaret etti.

Kırkpınar Başpehlivanı milli güreşçi "Demir Adam" lakaplı Abdullah Güngör, Başkan Göksel Gümüşdağ’ı ziyaret ederek, şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Güngör, "Değerli başkanım Göksel Bey’le yıllardır tanışıyoruz. Kendisinin emeği çok bende. Ağabeyimiz, büyüğümüz, başkanımızdır kendisi. Verimli bir sohbet oldu. Zaten ben yaklaşık 2005 yılından beri sporcusu olduğum İstanbul BB Spor Kulübü’nde son 1 yıldır da antrenör olarak görev yapıyorum. Sporcu iken kulübüm adına 2014’de Kırkpınar’da başpehlivanlıkta 3. olmuştum. Şimdi sporcusu olduğum kulüpte antrenörlük de yapıyorum. Başkanım her zaman bize altyapının çok önemli olduğu ve ahlaklı, vatanını, milletini, bayrağını seven, ülkesine hayırlı bireyler yetiştirmenin tek yolunun spor ve eğitim olduğunu söylüyor. Ben de bu prensipte sporcu yetiştirmeye çalışıyorum" dedi.

Abdullah Güngör, ziyaret sonrası Gümüşdağ’a Başakşehir Futbol Kulübü’nün inşallah bu sene şampiyon olması temennisinde bulunduğu ve A Milli Takım forması hediye ettiğini söyledi. Gümüşdağ’ın da kendisine antrenörlük hayatında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.
Kaynak: iha