TFF 3. Lig’de ilk yarının sona ermesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Yeşil-Beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Tayyib Kanarya, Tolga Şahin ve Oğuzhan Yazıcı ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilk yarıyı 37 puanla en yakın rakibinin 6 puan farkla zirvede tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Tayyib Kanarya ve Oğuzhan Yazıcı ile kiralık olarak kadroya katılan Tolga Şahin için Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’ın da yer aldığı imza töreninde futbolcular, kendilerini Manisa Büyükşehir Belediyesporlu yapan sözleşmeye imza attı.

“İkinci lig hedefi doğrultusunda hareket ediyoruz”

Törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, “3 yeni arkadaşımızı kadromuza kattık. Eksikliğini hissettiğimiz bölgelere nasıl takviye yapabileceğimizin çalışmasını yapıyorduk. Scout ekibimizin daha önce izlediği oyuncular üzerinde yoğunlaştık ve Tayyib Kanarya, Tolga Şahin ve Oğuzhan Yazıcı’yı renklerimize bağladık. Transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik. Bu transferleri yaparken önümüzdeki seneyi düşünerek yapıyoruz. İkinci Lig’e çıkma hedefimiz doğrultusunda hareket ediyoruz. Yeni transferlerimizin de kulübümüzde başarılı olacaklarına inanıyoruz” dedi.

“En büyük hedefimiz şampiyonluk”

Santrafor mevkiinde oynayan ve Kastamonuspor’dan kadroya katılan Tayyib Kanarya, büyük bir camiaya geldiğini belirterek, “Şu an için en büyük hedefimiz şampiyonluk. Umarım yolun sonunda mutlu sona ulaşırız” dedi. İstanbulspor’dan kiralık olarak kadroya katılan Tolga Şahin ise, “Şampiyonluk için kurulmuş ve sezon başı bu hedefle yola çıkmış bir takıma transfer oldum. Biz de takımı hak ettiği yere, bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Stoper mevkiinde oynayan İstanbulspor’dan transfer edilen Oğuzhan Yazıcı da, “Manisa lider bir takım. Biz de buraya katkıda bulunmaya ve şampiyon olmaya geldik. İnşallah bunu da başaracağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha