Dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın adına düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five’da şampiyon Atletico Trabzon oldu. Türkiye'de Adana, Erzurum ve Trabzon'da yapılan elemelerin ardından kalan 6 takım Trabzon'da yapılan çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Trabzon'da bulunan Türkiye'nin spor temalı ilk millet bahçesi olan Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi'nde düzenlenen büyük finalde rakiplerini eleyen Atletico Trabzon, şampiyon oldu. Dünya'da yankı bulan bu turnuvanın Katar'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazana Atletico Trabzon takımı, Türkiye'yi temsil edecek.

Şampiyon altın golle belli oldu

Red Bull Neymar Jr.’s Five Türkiye Finali’nde iki Trabzon ekibi Atletico Trabzon ve Joga Bonito karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biten heyecan dolu karşılaşmada Batuhan Demir’in altın golüyle Atletico Trabzon kupaya uzanmayı başardı. Bu sonuçla Türkiye şampiyonu olan Atletico Trabzon Katar’da düzenlenecek Dünya Finalleri’ne giderek, Türkiye’yi temsil etme ve dünya şampiyonu Neymar Jr. Enstitüsü’ne karşı oynama fırsatını yakaladı. Sokak futbolu heyecanı Red Bull Neymar Jr.'s Five ile ilgili detaylı bilgiye www.redbull.com/neymarjr adresinden ulaşılabiliyor.

“Çifte şampiyonluk yaşayacağız”

Şampiyon takımın kaptanı Ergun Soylu, “Trabzonspor ’un şampiyonluğuyla beraber çifte şampiyonluk yaşayacağız diyebilirim. Trabzon’da oynanan bir finalde iki Trabzon takımının karşılaşması çok güzel oldu. Biz daha önce de Red Bull Neymar Jr.’s Five’a katılmıştık ve Erzurum’daki finalde elenmiştik. Yarım kalan bir hikayemiz vardı, onu tamamlamış olduk. Şampiyon olacağız demiştik ve olduk da. Şimdi Katar’a tarih yazmaya gidiyoruz” diye konuştu.