TFF 3.Lig'de mücadele eden Trabzon temsilcisi Ofspor, dün Karaköprü Belediyespor'u 3-2 yenerek 3.Lig'de play-off yarı final mücadelelerine katılma hakkı elde etti. Play-offlarda mücadele edecek olan Ofspor'un en büyük isteği ise Bordo Mavili kulübü 2.Lig'e taşıyabilmek, sezon başından beri destek bekleyen ve hem Oflu futbol severleri hem de Trabzonlu futbol seveleri maçlara bekleyen Olcay Saral, şampiyonluk ile tüm destekçilerini mutlu etmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Takımın başarısı için yoğun bir çaba gösteren tecrübeli yönetici, şampiyonluk için 2 milyon takım primi belirlemişti. "Bu sezon Trabzonspor'un ardından şehrimizden nice şampiyonlar çıkaralım" parolası ile ilerleyen Saral'a ilk destek İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan geldi. Sarıalioğlu, takımın şampiyon olması durumunda 500 Bin TL destek de bulunacağını, Saral'a iletti.

Trabzonlu, Oflu iş insanlarını desteğe davet eden Ofspor Başkanı Olcay Saral, "Spor kenti olan Trabzon'un her yerinde bir başarıya imza atmak, büyük Trabzonspor'un ardından tüm kulvarlarda şampiyonluklar yaşamak için destek bekliyoruz, umarım Ofspor bu mücadelesinden zaferle çıkacak. Futbolcularımız, teknik ekimiz ve tüm yönetimimiz inanıyoruz, bize inanları da yanımızda görmek istiyoruz. Manevi olarak desteğiniz de büyük önem taşıyor play-off mücadelelerinde herkesi yanımızda görmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim