Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, zorlu müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya tedavileri süren Mustafa Akbaş, Castillo, Burak Yılmaz ve Novak’ın yanı sıra babası ameliyat olduğu için izinli olarak ülkesine giden Hubocan katılmadı. Bordo-mavililer ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Top kampa ve pas çalışmasının ardından futbolcular iki grup halinde çalıştı.

Çalımbay uyardı

Bordo-mavililerin gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı antrenmanda ise Teknik Direktör Rıza Çalımbay, çalışmayı sık sık keserek oyuncularını uyardı. Top rakipteyken ve kendilerine geçtiğinde sahada uygulamaları gereken oyun planı üzerinde duran deneyimli teknik adam, pres yaparak rakibin fazla topla oynama zamanını kısıtlamaları gerektiğini vurguladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Çalımbay’ın bazı oyuncularla özel görüşme yaptığı gözlendi.

Şut çalışması yaptılar

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da, antrenmanın son bölümünde ise oyuncular şut çalışması yaptı. Özelikle Yusuf Yazıcı’nın kaleyi bulan frikikleri ise dikkat çekti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının biletleri tükendi

Süper Ligin 19. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Biletlerin tamamı bitme noktasına gelirken bordo-mavili kulüp, resmi internet sitesinden teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı: "Değerli taraftarlarımız, Fenerbahçe maçına göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı öncelikle teşekkür ederiz. Biletlerimiz kısa sürede tükenmiş olup, devam eden talep nedeniyle bilet ve kombine devriyle ilgili bir çalışma başlatmış bulunmaktayız. Bilet veya kombinesi olup maça gelemeyecek taraftarlarımız koltuklarını kulübümüze devredebileceklerdir. Bu işlem için taraftarlarımızın, http://www.passolig.com.tr adresinden üyelik bilgilerini girdikten sonra kombinelerim sekmesinde yer alan alt menüdeki “kombine kulübe devir” sekmesini tıklamaları yeterlidir. Sahip oldukları koltuk bu şekilde yeniden satışa çıkmış olacaktır. İlgili koltuk bedelinin tamamı kulübümüze aktarılacaktır. Saygılarımızla."
Kaynak: iha