Kulüp Başkanı Sadri Şener'in Gaziantepspor'un 3 yıldız oyuncusu Muhammet, Cenk ve Serdar Kurtuluş için bizzat devreye gireceği öğrenildi.


KARAR ETKİLİ OLDU
 
Transfer için Avrupa kupalarıyla ilgili verilecek UEFA'nın olumlu görüşünden sonra temaslarına bugünden itibaren başladı. İngiltere'nin Leicester City takımındaoynayan Fildişi Sahili'nden stoper Souleymane Sol Bamba'nın kulübüyle de arasındaki tüm pürüzleri gideren Trabzonspor, transferi hem kulübün internet sitesinden duyurdu, hem de borsaya bildirdi.
 
Daha önce de Yasin Öztekin ve Emre Güral'ı kadrosuna katan bordo mavili kulübün Sol Bamba'nın bonservisi karşılığında İngiliz kulübüne 750 bin paund (Yaklaşık 2.2 milyon lira) ödeyeceği açıklandı.
 
İLK HEDEF GAZİANTEPSPOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo mavili yönetimin ilk hedefinin Gaziantepsporlu Cenk Tosun, Serdar Kurtuluş ve Muhammet Demir olduğu belirtildi. Bu konuda Gaziantepspor yönetimiyle hafta içinde yeni bir görüşme yapacak olan yönetimin, 3 futbolcu için 4 milyon euro, Sapara'nın bonservisiyle verilmesi ve 1 futbolcu teklif edeceği, alınacak cevaba göre teklifini yenileyeceği öğrenildi. Yönetimin ayrıca Alper Potuk için de Eskişehirspor'la dondurduğu görüşmelerini yeniden başlatacağı belirtildi.
 
FORVETE YENİ ADAY: UTAKA

Trabzonspor'da Montpeiller takımının Nijeryalı golcüsü John Utaka'nın adı da forvet için transfer edilmesi düşünülen futbolculara arasına girdi. Fransa Ligi'nde bu sezon Montpeiller formasıyla çıktığı 35 maçta 7 gol ve 4 asiste imza atan 30 yaşındaki Utaka'nın şartlarıyla ilgili araştırma yapıldığı bildirildi.