Sakatlar iyileşti, yeni transferin uyum süreci atlatıldı, milli takıma giden oyuncuların neredeyse tamamı başarılı performanslar gösterip moral kazandı. Ancak herkesin moralini yükselten en büyük gelişme son iki günde yaşandı.
 
Üst üste gelen kötü neticelere rağmen Bordo-Mavili taraftarların takıma olan sahiplenişi ve idmana gelip verdiği büyük destek futbolcuların da teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Bir başka pozitif gelişme de yönetim ile teknik direktör Şenol Güneş arasında oldu.
 
Son dönemde araları açık olduğu iddiaları kamuoyuna yansıyan Başkan Sadri Şener ve Güneş, antrenmanda bir araya geldi, sıcak bir sohbetle düşman çatlattı. Şimdi tüm camia bu son tablonun saha sonuçlarına yansımasını bekliyor.
 
Yani önce Sivasspor sonra da Kadıköy’de Fenerbahça galibiyeti.
 
Camiaya yazılı mesaj!
Bu noktada teknik direktör Şenol Güneş’in dergi yazısı da tamamlayıcı oldu. Özeleştiri tekrarlayan ve artık gelecek döneme bakmak gerektiğini belirten deneyimli hoca, “Sportif açıdan bakarsak, oyun anlayışımızdaki tempoyu ve hızı yukarı çekebildiğimiz oranda daha iyi sonuçlar alacağımıza eminiz.
 
Her şeye rağmen bunu elimizdeki oyuncularla yapacağımız da unutulmamalı. Bu nedenle onlara sahip çıkmalı, sıcak bir ortamda huzurla sadece futbolu düşünmelerini sağlayacak katkıyı yapmalıyız. Bu takım sadece içinde olanların değil tüm Trabzonsporlular’ın takımıdır. Geçmişte ve bugün emek verenlerin hepsi değerlidir.
 
O nedenle gereksiz çekişmelerle ortak değerimizi zedelemeyelim” ifadeleriyle bir kez daha camiaya mesaj verdi.