Yusuf Yazıcı iyi ki Avrupa’ya gitti çocuk.Çünkü;her geçen gün oyun olarak üstüne koyuyor,hem fiziksel,hem de mental olarak kendini geliştiriyor ve doğru adımlarla yoluna hızla devam ediyor.Böyle giderse en kısa zamanda değerini en az üçe,beşe katlayacaktır,umarım öyle de olur.

Gelelim Abdüş ve Uğurcan’a; en az onun kadar yetenekli bu çocuklar.Lakin kulüplerinde kalmalarına neden ve yaşanılan olumsuzluklar yüzünden mental ve fiziksel olarak nasıl da geriye düştüklerini ibret ve bir o kadar da üzüntüyle takip ediyoruz.

Suç kimdeydi acaba,sahipsiz çocuklarda mı,stajer hocalarda mı,yoksa basiretsiz iş bilmez yöneticilerde mi?

Yoksa ederlerinden çok daha fazla anlam yüklediğimiz ve beklentilerimiz üzerinden büyük bir baskı oluşturduğunuz için bizde mi?

Fotoğrafa hep birlikte bakalım öyleyse...

Her başarılı başarısızlıktan sonra camia olarak en az 3-4 sezon kendimize gelemediğimiz gerçeğiyle yüzleşmemiz gerekirdi aslında.Şöyle biraz geriye doğru baktığımızda bugün yaşadıklarımızı 96’da,2004’de,2011’de bire bir tecrübe etmemiş miydik?

Geçen sezon da bunlardan biriydi ve Trabzonspor camiası,özellikle de aidiyet duygusu çok kuvvetli olan yerlinin yerlisi evlatlarımızın yaşadığı bu travmayı atlatmaları kolay olmayacaktı.Bu tespiti yapmak ve gereken tedbirleri önceden almak önemliydi ama maalesef tam tersi hamleler yapıldı.Öncelikle yapılması gereken kadronun korunmasıydı.Sonra eksik bölgelere bir kaç nitelikli transfer,iyi bir hoca ve camianın birlikteliğini sağlayacak etkin organizasyonlarla sezona başlamalıydık.Yani düştüğümüz yerden yeniden ayağa kalkıp,çok daha kuvvetli adımlarla koşmalıydık ama...Bilmediğini bilmeyen,kibrine yenilmiş bir başkan ve uyumsuz bir kayyum yönetimin eline yüzüne bulaştırdığı bir sürecin olumsuz yansımalarıyla karşı karşıya kaldık maalesef.Bu oyunun burdan dönmesi zor görünüyor ama...

Her ne olursa olsun,bir an önce camia olarak toparlanmalı ve yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz.Bunun için de gereken müdahaleler doğru ve zamanında yapılmaz,süreç iyi yönetilemezse çok daha kötü günler kapımızdadır haberiniz olsun...
En kötü gün bugünse,bugünde TRABZONSPOR ❤️