Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kimdir sorusu Survivor 2021 gönüllüler takımı fragmanı yayınlanması ile araştırılmaya başlandı. Gönüllüler takımı kadrosu merak ediliyordu. Survivor Türkiye takipçileri, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli internette hemen sorgulamaya başladı. İşte Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Sultan Reşat Hacıahmetoğlu hakkındaki bilgiler…

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Sultan Reşat Hacıahmetoğlu

Survivor Türkiye 2021 gönüllüler takımı kadrosu açıklandı. TV8 ekranlarında her sezonu ayrı bir ilgiyle ve heyecanla takip edilen Survivor yarışmasında bu sezon Sultan Reşat Hacıahmetoğlu gönüllüler takımında yer alıyor. 9 Ocak’ta başlayacak Survivor 2021 kadrosunda yer alan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Türkiye gönüllüler takımı yarışmacısı Sultan Reşat Hacıahmetoğlu hakkındaki merak edilenler haberimizde.

SULTAN REŞAT HACIAHMETOĞLU KİMDİR?

1990 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelen Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, öğrenimini üniversite yıllarına kadar doğduğu ilçe olan Of'ta sürdürdü.

2014 yılında Ordu Üniversitesi'nden mezun olan Hacıahmetoğlu, lise yıllarında karate ve vücut geliştirme sporlarına başladı. Lise bitene kadar karate ile ilgilenen Hacıahmetoğlu, sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti.

2016 yılında sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı oldu.

Uzun süre özel bir şirkette çalışan Hacıahmetoğlu, Trabzon'da yaşamını sürdürmektedir.