İlk dakikasından son dakikasına kadar üstün oynadığımız bir maçı zor da olsa kazanmasını bildik. Yine altın değerinde bir 3 puanı hanemize yazdık.

Hakem çok iyi olmamak ile birlikte art niyetli değildi bir teşekkür de ona.

Bütün takımın ayağına sağlık. Berat bugün biraz aksadı keza Djianny'i sevsemmi eleştirsem mi anlamadım. Çoğu zaman da  anlayamıyorum enteresan bir oyuncu.Penaltiyi güzel kullandı.Adeta iğne deliğinden geçirdi o topu.

Her ne olursa olsun sonunu güzel getiren ve hafta sonumuzun mutlu geçmesine vesile olan Trabzonspor’um iyi ki varsın ve OLACAKSINDA! 
Dipnot: Tekrar söyleyelim Avcı uzun yıllardır takımın başına gelen ilk Prof. hocadır. İyi ki varsın hocam 
Böyle devam ederiz inşallah. 
Abdülkadir de iyi toparladı kendini.
Eski Abdulkadir' i izletiyor bize.
Nwakaeme ve Bakasetas değişikliği ile takım kendini buldu. 
Edgar'ın Beşiktaş maçında cezalı duruma düşmesi kötü oldu. 

Hugo ile iyi bir ikili olmuşlardı.Futbolumuz iyi de olsa kötü de olsa hiçbir zaman mücadeleden vazgeçmiyoruz ve 3 puan için savaşıyoruz.
 Çok güzel bir takım olduk. Liderliğin tadını çıkarmaya devam. Bugün orta puan bir futbol oynadık, takım istenileni yapamadı. Bu durumun devam etmemesini diliyorum. Ayrıca İki haftadır bize karşı oynayanlar varını yoğunu ortaya koyuyor, bu duruma hazırlıklı olmak gerek. 
Bu arada Rizeli oyuncu Holmen 20 faule sadece sarı kart yiyerek rekorlar kitabına giriş yaptı... Oyun çok iyi olmasa da galibiyet galibiyettir.
Hepinizi yene yene İnşaAllah şampiyon olacağız. Başarılar takım.Ha unutmadan bu hafta bizi takip eden 2 takımın maçı var.3 ihtimalle işimize yarıyor ancak kalbimden geçen beraberlik..İki takımın da puan kaybetmesi.
Önümüzde çok zorlu bir Beşiktaş maçı var .Bu maçı kazanmak ićin yüreğimizi ortaya koymamîz gerek.
Hem 3 puan hem prestij açısından çok önemli.
Unutmadan , Abdullah Avcı hocamızın kenar yönetimi yine harikaydı.Dogru zaman da doğru hamleler ile oyuna dokundu.Maçın yildizi bana göre kalecimiz ugurcandır..1-1 den sonra yüzde yüzlük 2 pozisyon çıkardı..
TEBRİKLER TRABZONSPORUM, TEBRİKLER ABDULLAH HOCAM.