Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekira AVM tarafından gerçekleştirilen araba çekilişinde, Müge Yarapsanlı 130 bin lira değerindeki aracın sahibi oldu.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan ve Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM tarafından gerçekleştirilen araba çekilişine, 92 ayrı kuponla katılan Müge Yarapsanlı, 130 bin lira değerindeki lüks otomobili kazandı.

Noter ve vatandaşların huzurunda yapılan çekilişle belirlenen talihli, sunucu tarafından telefonla aranarak, aracı kazandığı bildirildi. AVM’ye otomobilini almaya gelen talihli Müge Yarapsanlı, "Çok şaşkınım, aslında içime doğmuştu diyebilirim. Her araç çekilişinde bana çıkacak diye tahmin ediyordum fakat bu sefer beklentim daha fazlaydı, kısmetmiş. Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim gönlüme göre oldu. Teşekkür ediyorum” dedi.

Kazandığı aracın anahtarını TEKİRA AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Yavuz Gökler’den alan Müge Yarapsanlı, direksiyona geçerek kazanmanın sevincini yaşadı.
Kaynak: iha