Bu yıl çıkması beklenen 2018 model iPhone X modelleri hakkında iddialar fazlası ile mevcut iken renk seçenekleri konusunda da yeni detaylar ortaya çıktı. Apple markası bünyesi adı altında tanıtılacak olan iPhone X 2018 modelleri arasında 3 veya 4 farklı model bulunması beklenirken asıl beklentiler 3 yeni modelin tanıtılması yönünde.

İddialar iPhone X 2018 modelinin renk seçenekleri olarak 4 farklı renk seçeneğine sahip olacak olduğu yönünde olurken, cihazların bir tanesinin iPhone X Plus modeli olması ve bu modelin OLED ekrana sahip olan en güçlü ve 4 GB RAM ile tanıtılacak model olacağı yönünde. LCD ekrana sahip ve 700 dolar fiyatlı iPhone modelinin de yine benzer renk seçeneklerine sahip olabilecek olduğu ama adının yine iPhone X (bilinmeyen) bir kod veya harf numarasına sahip olacak olduğu yönünde görüşler hakim.

4 Yeni Renk Sunacak

Apple telefon tarihinde daha önce görülmemiş ve kendisine özgü olarak ürettiği arkası tamame yine iPhone X modelinde olduğu şekilde cam olarak kaplı renk seçenekleri sunacak. Mavi, kırmızı, altın rengi ve kumtaşı renginin sunulması beklenen 2018 iPhone X modelleri bu sene Eylül ayında tanıtılacak ve tanıtımın hemen ardından 2 ay içerisinde tüm ülkelerde satışa sunulmuş olacak.

Editör: TE Bilişim