ABD’li teknoloji devi Apple, yeni akıllı gözlüğü Apple Glass üzerinde çalışmalara devam ediyor. İşte, Apple Glass’ın dudak uçuklatan fiyatı ve beklenen özellikleri!

Apple’ın bir süredir üzerinde çalıştığı ilk akıllı gözlüğü Apple Glass için öyle bir fiyat tahmini yapıldı ki! Pek çok akıllı telefondan bile daha pahalı olacak!

Söz konusu Apple ise uçuk fiyatlar artık kimseyi şaşırtmıyor. Yine de markanın ilk akıllı gözlüğünden beklenen özellikler çok ve Apple Glass için ortaya atılan fiyat, tüm bunlara rağmen duyanı şoke ediyor.

Teknoloji devi uzun süredir AR teknolojileri üzerine çalışıyor. Apple’ın en geç 2 sene içinde yani 2024 sonuna kadar ilk akıllı gözlüğünü satışa sunması bekleniyor. Apple Glass adını alması beklenen bu gözlüğün özellikleri henüz paylaşılmıyor.

Muhtemelen yine çok başarılı bir ürün olacağını söyleyebiliriz. Çünkü, Apple Glass iPhone ile entegre şekilde çalışacak. Tıpkı Apple Watch gibi…

Gelen son haberlere göre Cupertino merkezli şirket, Apple Glass fiyatı üzerine kafa yordu ve ortaya 2000 dolarlık bir fiyat etiketi çıktı!

Üstelik bu fiyat donanıma göre daha da artabiliyor. Türkiye’ye gelene kadar vergisi, kur farkı derken 50 bin TL’yi aşabilir!