Xiaomi’nin 2022 planları değişti! Bu yıl Xiaomi MIX 5 tanıtılmayacak, ancak yeni MIX Fold modelinin yolda olduğu açıklandı!

Xiaomi, birkaç ay önce Xiaomi 12 serisini piyasaya sürdükten sonra, yeni amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 2022 yılında ilk olarak Xiaomi 12 Ultra çıkış yapacak ve ardından MIX FOLD serisi gelecek…

Xiaomi MIX serisi, merakla beklenirken, son teknoloji özelliklerini sunacak. MIx serisinden en son Ağustos 2021'deki Xiaomi MIX 4 piyasaya çıktı.

Bu yıl çıkması beklenen Xiaomi MIX 5 ise ne yazık ki 2022’nin planları arasında yok. Yani Xiaomi MIX 5 seneye çıkabilir.

Xiaomi, bunun yerine yalnızca Xiaomi MIX FOLD 2'ye odaklanacak, bu da sızıntılara göre dünyanın ilk 360 ° menteşeli katlanabilir telefonu olacak, yani cihaz her iki yönde de katlanabilir olacak…

Ayrıca, 22061218C model numarasını taşıyan Xiaomi MIX FOLD 2'nin bu yıl Haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Tüm MIX modellerinde olduğu gibi yalnızca Çin'de satışa sunulacak. Telefon, Snapdragon 8 Gen 1 çip ile güçlendirilecek ve 2.5K LTPO yüksek yenileme hızına sahip bir dahili ekrana sahip olacak.

Ekranda daha net görüntülerin yanı sıra harici ekran için en boy oranının iyileştirilmesi bekleniyor. İlk olarak OPPO Find N ile başlayan bir trend vardı. Katlanabilir modellerde daha pürüzsüz iç ekranlara sahip daha fazla katlanabilir akıllı telefon yolda olabilir.

Editör: TE Bilişim