Google Pixel 7 Pro telefon kılıfı internete düştü. Bu modeller, akıllı telefonun tasarımını ortaya çıkarıyor. İşte Google Pixel 7 Pro özellikleri!

Google'ın önümüzdeki aylarda Pixel 7 ve Pixel 7 Pro şeklinde yeni nesil Pixel serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Resmi tanıtım öncesinde, yaklaşmakta olan akıllı telefonlarla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Google Pixel 7 Pro'nun telefon kılıfı TechGoing tarafından internete sızdırıldı, bu da akıllı telefonun önceki CAD render çizimleriyle hemen hemen aynı.

Google Pixel 7 Pro Kılıfları Sızdırıldı! İşte Tasarım İpuçları

Tasarım açısından, Pixel 7 Pro'nun, telefonun arkasında kamera sensörlerini ve bir LED flaşı barındırmak için yatay bir çubukla geçen yılki Pixel 6 Pro'ya neredeyse benzer olması bekleniyor. Aynı tasarım, Google'ın yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonunun yeni sızdırılan telefon kılıfı aracılığıyla sergileniyor.

Telefon kılıfı ayrıca cihazın sağ tarafında bir güç düğmesi ve ses kısma tuşlarının olacağını ortaya koyuyor. Pixel 7 Pro'nun alt tarafında bir çift hoparlör ve bir USB Type-C bağlantı noktası için bir oyuk var gibi görünüyor.

Söylentilere inanılırsa, Google Pixel 7 Pro akıllı telefon LTPO panelli 6,7 inç veya 6,8 inç kavisli OLED ekrana ve 120 Hz yenileme hızı desteğiyle QHD+ ekran çözünürlüğüne (1440p) sahip olabilir.

Mevcut nesil modellerde sorunlar yaşanmasına rağmen, ekran altı parmak izi sensörü sunmaya devam etmesi bekleniyor. İkinci nesil Google Tensor yonga seti tarafından desteklenmesi ve 512 GB'a kadar dahili depolama sunması bekleniyor.

Bazı raporlar, Google Pixel 7 serisinin Stormy Black, Kinda Coral, Sorta SeaFoam ve Cloudy White tonlarında gelmesinin beklendiğini ortaya koydu. Lansman zaman çizelgesi açıklanmasa da Pixel 7 serisinin Ekim ayı civarında resmiyet kazanmasını bekliyoruz.