Google Pixel Buds Pro kulaklıklar yakında tanıtılacak. Uzamsal Ses desteği ile yakında piyasaya sürülecek yeni Google kulaklığı neler vaat ediyor?

Google, ilk gerçek kablosuz kulaklık olan Pixel Buds'ı 2020'de piyasaya sürmüştü. Ve şimdi, yeni bir haber, bir Pro modelinin yapım aşamasında olduğunu ve yakında piyasaya sürülebileceğini ortaya koydu.

Bu cihaz, Arama Motoru devinin üçüncü TWS kulaklık modeli olacak ve nispeten daha uygun fiyatlı Pixel Buds A Serisinin ardından satışa sunulacak. Ancak Google, yeni Pixel Buds Pro kulaklığı ile Apple ve Sony gibi markalarla rekabet etmek istiyor gibi görünüyor. Haber, Google'ın yeni Pixel Buds Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlandığını belirten ünlü bilgi kaynağı Jon Prosser'dan geldi.

Prosser'a göre, yeni kablosuz kulaklıklar yakında piyasaya sürülecek ve birden fazla renk seçeneğiyle sunulacak. Buna Real Red, Carbon, Limoncello, Fog olmak üzere dört renk seçeneği olacak.

Yani kırmızı, karbon siyahı, limon sarısı ve duman rengi.

Bununla birlikte, yeni Google Pixel Buds Pro TWS kulaklıklar, mekansal ses ve kafa izleme desteği ile gelebilir.

Bu iki özellik, daha önce Android 13'ün bazı kodlarında açık edilmişti. Android ayrıca Bluetooth Düşük Enerji ses desteğini de desteklediğinden, Pixel Buds Pro muhtemelen bu özelliği de destekleyebilir. Tüm bu detaylar henüz Google tarafından doğrulanmadı.

Editör: TE Bilişim