Google Pixel Watch görünümü ifşa oldu! Google’a büyük şok! Şirket çalışanın akıllı saatin prototipini restoranda unuttu!

Google Pixel Watch, kalın çerçeveli ve yüksek fiyatlı bir Fit modeli olabilir…

Google, Pixel Watch olarak adlandırılacağı bildirilen pazardaki ilk akıllı saatini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihaza Google Pixel Watch Fit adlı başka bir model eşlik edecek. Giyilebilir cihazın bazı detayları sızdırıldı.

Google çalışanları tarafından Pixel Watch Fit adlı akıllı saatin başka bir model duyurulmuştu. Şimdi de Fit adlı bu yeni modelin prototipi bir Google çalışanı tarafından ortak kullanım alanında unutuldu.

İşte detaylar...

GOOGLE PIXEL WATCH RESTORANDA UNUTULDU, TASARIMI ORTAYA ÇIKTI!

Google Pixel Watch adı zaten şirket tarafından tescilli olduğundan, markanın yaklaşmakta olan akıllı saatinin Pixel Watch olarak adlandırılacağını varsaymak mümkün. Son gelişmeler, Pixel Watch Fit'in tasarımda bir fark yaratabileceğini düşündürdü.

Neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip olması beklenen standart modelin aksine Fit modelinin ekran çevresinde oldukça kalın çerçevelere sahip olacağı söyleniyor. Yapıya gelince, standart modelin paslanmaz çelik gövdesinden farklı olarak Fit modelinin alüminyum gövde tasarımına sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca piyasaya sürüleceği söylenen bir Özel Siyah Versiyon da var.

Teknoloji devinin yaklaşmakta olan akıllı saatlerinin, önümüzdeki ay Google I/O yıllık geliştiriciler konferansı sırasında resmileşmesi bekleniyor. Fiyatlandırmaya gelecek olursak, Google Pixel Watch Fit'in Samsung Galaxy Watch 4'ten daha pahalı olması ve 400 dolar civarında olması bekleniyor. Apple Watch Series 7'nin başlangıç ​​fiyatı ile yaklaşık aynı fiyatta olması bekleniyor. Fitbit saatlerinden daha pahalıya mal olabileceğini söyleyen kaynaklar da var.

Bir Google görevlisi, ABD’de gittiği restoranda prototip halindeki Pixel Watch’u, kayışını ve kutusunu unuttu. Bu durumu fark eden bir kişi de cihaza ait tüm görüntüleri teknoloji siteleri ve editörleri ile paylaştı.

Akıllı saatin yazılımı tabii ki Google Wear OS 3 olacak. İşlemcisi ise bu kez Snapdragon yerine Samsung Exynos kullanılacak.

Buna ek olarak akıllı saatin Apple Watch benzeri bir kayış yapısı olduğu anlaşılıyor. Kayışlardan birinin bağlantı kısmında şarj bağlantı noktası için pinler var. Yani kablosuz şarj desteği ile gelmeyebilir…