Pandemi sebebiyle zor günler geçiren otomotiv sektöründe, yeni alıcı bulmak için şirketlerden kampanya haberleri gelmeye başladı. Türkiye'deki araç üreticilerinin mart ayına özel fiyatlar sunması, Honda'yı da harekete geçirdi. İşte, Civic CR-V ve HR-V modellerinde mart ayına özel kampanyalar...

Sportif sürüş deneyimini yüksek teknoloji ile birleştiren Honda Civic, segmentin iki farklı modelinde mart ayına özel kredi kampanyası vaat ediyor.

MArt ayı boyunca Honda Civic Sedan araçlarda 90 bin liralık kredi kullanımına %0,99 faiz oranı ve 12 ay taksitle ödeme seçeneği sunuldu.

Civic CR-V modelini almak isteyenler bu ay içinde 100 bin liraya varan kredi imkanından, faizsiz 12 ay vadeli taksitten yararlanabilecek. Kompakt SUV modeli HR-V'de ise 70 bin liraya kadar kredi kullanımına %0,80'den başlayan faiz oranıyla birlikte 15 ay taksit seçeneği var.

2021 model Honda Civic Sedan otomobilin fiyatı 285.900 TL. Elegance paketi, 1.6 litre benzin + otomatik kombinasyonuna sahip.

CR-V modelin başlangıç fiyatı ise 438.000 TL. Bu model de Elegance paketi ve 1.5 litre VTEC turbo benzinli + otomatik kombinasyonuna sahip.

Editör: TE Bilişim