Hp servis , teknolojinin bir ihtiyaç haline dönüşmesinden sonra hayatımıza giren Laptop ve Notebook gibi elektronik ve teknolojik cihazlara dair her türlü bakımın ve onarımın yapıldığı servistir. Bilgisayarın çeşitli marka ve modellerinin piyasaya çıkması, insanların ihtiyacına ve kalitesine göre tercih seçeneği sunmaktadır. Kaliteli marka adı olan Hp, kullanım pratikliğinden dolayı tercih edilse de asıl tercih sebebi her yerde servis imkanının bulunmasıdır.

Hp Servisinin Hizmetleri Nelerdir?

Hp servisi aksesuarlarından itibaren şarj aleti, şarj bataryası, mouse gibi her türlü yedek parçaları bulundurmaktadır. Laptop ve Notebook cihazlarının her türlü yazılım ve donanımından sorumlu olan servis, hizmetin en iyisini yapmayı kendine şiar edinmiştir. Bakım, onarım ve tamirat konusunda da hizmetten asla ödün vermemektedir.

Hp Servisinde Ne Gibi Yedek Parçalar Bulunur?

Hp Servisinin sunduğu hizmet kalitesi müşterinin memnuniyetini kazanmıştır.

Ellerinde bulundurdukları yedek parçalardan bazıları şunlardır:

  • Laptop ve Notebook cihazlarının her türlü aksesuarları
  • Laptop ve Notebook cihazlarının orjinal yedek parçaları
  • Laptop ve Notebook cihazlarına ait adaptör
  • Laptop ve Notebook cihazlarının klavyeleri
  • Hp Laptop Lcd ekran
  • Adaptör bağlantı kabloları

Laptop ve Notebook cihazları için gerekli olan temizlik malzemeleri de bulunmaktadır. Bunların dışında birçok yedek parça hizmetleri de sunmaktadırlar.

Hp Servisinin Hizmet Verdiği Bölgeler Nerelerdir?

Ardahan’dan başlayarak Edirne’ye kadar Türkiye sınırları içerisinde her yere hizmet götüren Hp servisinin hizmeti, 81 ili de kuşatmaktadır. Anadolu’nun her yerine sınırsız ulaşım sağlayan Hp Laptop servis adına ne gibi hizmete ihtiyaçları varsa kaliteli ve tecrübeli ekip sayesinde giderilmektedir. Pazar hariç, hafta içi ve Cumartesi günleri sabah saat 9 ile akşam 18 arası hizmetten ödün vermeden çalışan ekipleriyle müşteri memnuniyeti kazanan Hp servisi, hizmetin en iyisini yapmak için çalışmaya devam etmektedir. İrtibat: https://www.turkiyehpservis.com/

Hp Servisinin Özellikleri Nelerdir?

Hp servisinin özellikleri arasında kaliteli ve özverili çalışan bir ekibin yer almasıdır. Bunun yanı sıra bakım, onarım, tamirat ya da yedek parça değişiminde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları da müşterinin güvenini kazanmaktadır. Garanti kapsamında olan ürünleri en iyi şekilde tamir etmek, garanti kapsamı dışında olan ürünleri de uygun maliyetle tamir ve değişim yaparak müşterisinin memnuniyetini her daim hak etmektedir.

Editör: TE Bilişim