Türkiye'de satışa çıkan Huawei MateBook D15 i3 özellikleri ve fiyatı...

Çinli teknoloji markası Huawei, yeni nesil ürünlerini Türk pazarına getirmeye devam ediyor. Akıllı telefonlarıyla da çok beğenilen markanın bu kez bir dizüstü bilgisayar modeli Türkiye'de satışa çıktı. MateBook D serisi notebook'lar Türkiye'de fazlasıyla popüler. Serinin son modeli MateBook D15 i3 dizüstü bilgisayarın özellikleri ve fiyatı merak ediliyor.

Huawei MateBook D15 i3 Özellikleri

Yenilenen Huawei Share özellikleriyle bağlantı özellikleri güncellenen modelde, markanın diğer notebookları ve akıllı telefonlarıyla kolay iletişim kuran arayüzü de fark yarattı. Bilgisayara bağlanan çevre birimlerinin akıllı telefonlarla bağlantı kurmasını sağlayan Multi-Screen Collaboration, mobil uygulamalara kolay erişim sağlıyor ve cihazlar arası geçiş yapmaya gerek kalmıyor.

2 adet USB 2.0 A, 1 adet USB 3.0 A ve 1 adet USB-C bağlantı noktası sunan cihazda 1 adet de HDMI ve ses jakı bulunuyor.

5,3 mm ultra ince çerçevesi, FullView ekran teknolojisi, Full HD 1920x1080 çözünürlük ve 178 derecelik gövde açısı sunuyor.

Intel Core i3-10110U işlemci, Shark Fin Fan 2.0 ve gelişmiş soğutma sistemiyle güç verimliliği üst düzeyde.

8 GB çift kanallı DDR4 belleğe sahip Huawei MateBook D15, hız avantajına sahip. Ek depolama alanı için SSD ve SSD + HDD seçenekleri sunuluyor.

42 WH güçlü piliyle, 9,5 saate kadar kesintisiz 1080p video izlemek de mümkün. 65W USB-C şarj cihazı ile cihaz 30 dakikada yüzde 53 şarj edilebiliyor.

Türkiye için Huawei MateBook D15 i3 Fiyatı

Huawei Online Mağaza'dan alınabilen cihazın Türkiye satış fiyatı 5 bin 499 TL.

Editör: TE Bilişim